2777
2789
عنوان

آزمایشLhوFsh

57 بازدید | 6 پست

خانما این آزمایش برای چی هست؟برای ذخیره تخمدان؟

روز سوم پریودیLh بوده ۳.۵۴

Fshبوده ۵.۴۷ 

این نتیجه خوبه؟؟

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

عزیزم شما نشون دکتر دادی؟ خوب بود؟

انشاالله سال دیگه این موقع برای نی نی کوچولوم خرید کنم😍😍😍😍😍😍😍ینی میشه خدا؟یه نی نی سالم لطفا💚🌱 از این نوشته۳ سال گذشته و (دخترم الان ۲ سالشه شکرت خدای خوبم)

عزیزم شما نشون دکتر دادی؟ خوب بود؟

والا دکترم گفت نرمال. البته من دکترم رو عوض کردم و جدیدا آزمایش amhبرا ذخیره تخمدان دادم ولی هنوز ب دکتر جدیدم نشون ندادم

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا دکترم گفت نرمال. البته من دکترم رو عوض کردم و جدیدا آزمایش amhبرا ذخیره تخمدان دادم ولی هنوز ب ...

تنبلی تخمدان دارید؟در حال اقدام به بارداری هستید؟ 

انشاالله سال دیگه این موقع برای نی نی کوچولوم خرید کنم😍😍😍😍😍😍😍ینی میشه خدا؟یه نی نی سالم لطفا💚🌱 از این نوشته۳ سال گذشته و (دخترم الان ۲ سالشه شکرت خدای خوبم)

تنبلی تخمدان دارید؟در حال اقدام به بارداری هستید؟ 

بله.امروز هم روز ۳۶سیکل پریود نشدم.دو روز پیش هم بی بی چک ام منفی بود.قراره پریود ک شدم برم پیش دکتر جدیدم ولی پریود هم نمیشم

بله.امروز هم روز ۳۶سیکل پریود نشدم.دو روز پیش هم بی بی چک ام منفی بود.قراره پریود ک شدم برم پیش دکتر ...

انشاالله که به زودی دامنت سبز بشه گلم

انشاالله که به زودی دامنت سبز بشه گلم

ان شاءالله. همچنین شما عزیزم