2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه تاثیری رو زندگیت گذاشته یعنی عمل کرده.طلسم و دعا وجود داره بستگی داره تو چقدر روح قوی ای داری.بنظرم هر کسی که دعا یا طلسم میبینه که رو زندگیش تاثیر گذاشته یعنی توان مقابله با اون انرژی منفی رو نداشته و سریع باید باطل کنه

بله اگه اونی که براتون مینویسه از قطب منفی عرفان کمک بخواد درسته ولی این شرک هستش و پای اجنه به زندگیتون باز میشه و برای یه مدت کوتاهی پاسخوگه و بعدش زندگی فلاکت بار میشه خواهشا به سمت قطب مثبت عرفان حرکت کنین و فقط از خدای مهربون و عاشق کمک بخوایین و اونو وکیل کارهاتون قرار بدین حتما معجزشو میبینین تنها یاور و دوست دار انسان خدا♥️♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
دیدی کسیو طلسم شده باشه

منو طلسم کرده بودن ولی تنها با توکل ازش رها شدم خدا تنها یاورمه و قویترین یاور

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

[QUOTE=196942861]اگه تاثیری رو زندگیت گذاشته یعنی عمل کرده.طلسم و دعا وجود داره بستگی داره تو چقدر روح قوی ای داری.بن ...[/QUOTE

اولش اعتقاد نداشتم ولی الان به هر دری میزنم اینگار بستست زندگیم داره نابود میشه

بله اگه اونی که براتون مینویسه از قطب منفی عرفان کمک بخواد درسته ولی این شرک هستش و پای اجنه به زندگ ...

من که همش نمازو قرآن میخونم شوهرم یه طلسم گرفت از سنی الان کارمون داره به جدایی میکشه دعایی که داد خودش پاره پاره شد

من که همش نمازو قرآن میخونم شوهرم یه طلسم گرفت از سنی الان کارمون داره به جدایی میکشه دعایی که داد خ ...

سوره بقره  رو دانلود کن و  ۴۵ روز گوش کنید و سوره جن رو هم بخون 

هر اتفاقی هم افتاد قطع نکن 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
من که همش نمازو قرآن میخونم شوهرم یه طلسم گرفت از سنی الان کارمون داره به جدایی میکشه دعایی که داد خ ...

باید بره پیش اون سنی شاید پولشو نداده یا کاری که قرار بوده براش انجام بده نداده.اونوقت دعا نویس دعاشو میتونه تغییر بده