2777
2789

سزارین اختیاری رو بیمه قبول نمیکنه عزیزم

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بعضیا یه مشکلی مینویسن مثلا لگن کوچک و....اونو قبول میکنن

دکتر من گف بیمه قبول نمیکنه.من ازاد سزارین کردم

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

همون سز اختیاری بدون بیمه هم به سختی قبول میکنن اکثرا چه برسه بخواد مورد الکی بنویسن تا بیمه قبول کنه

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی
همون سز اختیاری بدون بیمه هم به سختی قبول میکنن اکثرا چه برسه بخواد مورد الکی بنویسن تا بیمه قبول کن ...

نه بابا الان بدون بیمه همه عمل میکنن ۱۵ تومن اینا هزینه ش میشه,چند نفر از دوستام تهران با بیمه عمل کردن یکم واسم سخته میخوام کرج پیدا کنم

نه بابا الان بدون بیمه همه عمل میکنن ۱۵ تومن اینا هزینه ش میشه,چند نفر از دوستام تهران با بیمه عمل ک ...

پیدا کردی به منم بگو منم کرجم ولی بعید میدونم دکترم اینکارو بکنه با اینکه دکترم خیییلی مهربونه ولی باز فکر نمیکنم بدون دلیل موجه نامه سز بزنه که بیمه قبول کنه

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی
پیدا کردی به منم بگو منم کرجم ولی بعید میدونم دکترم اینکارو بکنه با اینکه دکترم خیییلی مهربونه ولی ب ...

من پیش فتانه مختاری میرم قبلشم پیش صدرخانلو میرفتم دوتاشونم بدون بیمه سزارین اختیاری انجام میدن اگه خواستین برین,من به خاطر بیمه موندم وگرنه دکترای خوبیم هستن

پیدا کردی به منم بگو منم کرجم ولی بعید میدونم دکترم اینکارو بکنه با اینکه دکترم خیییلی مهربونه ولی ب ...

پیش کدوم دکتری میرین?بازم شما هم پرس و جو کنین اگه پیدا کردین به منم بگین,منم همین کارو میکنم

پیش کدوم دکتری میرین?بازم شما هم پرس و جو کنین اگه پیدا کردین به منم بگین,منم همین کارو میکنم

من پیش مریم غلامپور میرم خدایی اخلاقش عااالیه اصلا استرس نمیده به آدم من خیلی استرسی هستم واقعا باید پیش دکتری میرفتم که خیلی آروم باشه و آرومم کنه

باشه اگه جایی شنیدم حتما بهت میگم تاپیکت رو سیو میکنم تا گمت نکنم

پیش کدوم دکتری رفتین 

دکتر نغمه برهانی