2777
2789
عنوان

به شوهرم بگم؟؟؟

375 بازدید | 11 پست

ازیکشنبه باباشوبستری کردن توبیمارستان به منم جاریم گفت شوهرمم ازشنبه توی شهردیگه است اونجاکارمیکنه بخادهم نمیتونه بیادش الان بهش بگم یانه؟؟داداش بزرگش برده بستری کرده.من خودمم هنوز زنگ نزدم ازمادرشوهرم حالشوبپرسم.

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به نظرم برو پیش مادرشوهرت بگو یه لحظه مامان کارت داره بزار اون بگه تو نگو.انشالله خوب شه

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
اگه قضیه جدیه بگو. اگه جدی نبود برو پیش پدرش یه تماس تصویری با شوهرت بگیر که خیالش راحت شه

نمیتونم برم بیمارستان  باردارم وتو اون بیمارستان کرونایی بستری هستش

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
به نظرم برو پیش مادرشوهرت بگو یه لحظه مامان کارت داره بزار اون بگه تو نگو.انشالله خوب شه

مادرشوهرم بیمارستان پیش پدرشوهرمه منم بیمارستان نمیتونم برم چون توی بیمارستان کرونایی بستریش کردن

مادرشوهرم بیمارستان پیش پدرشوهرمه منم بیمارستان نمیتونم برم چون توی بیمارستان کرونایی بستریش کردن

نمیدونم چی بگم اخه استرسی میشه نمیتونه بیاد گناه داره

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم