mohadeseh81 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 1254 عنوان حسابدارابیاین 45 بازدید | 11 پست چجوری مشغول به کارشدین شروعتون چطوری بود 1400/04/08 | 22:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس_مــــــــهربان عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 2826 والا من فوق لیسانس رشته علوم پزشکی دارمدوبارم استخدامی قبول شدم بخاطر بومی نبودن و نداشتن سهمیه مصاحبه رد شدمدست روزگار منو حسابدار کرد اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.✌️ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم شود!
ترمه021 عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 6331 والا من فوق لیسانس رشته علوم پزشکی دارم دوبارم استخدامی قبول شدم بخاطر بومی نبودن و نداشتن سهمیه مص ... وزارت بهداشت شرکت کردی ؟
پرنسس_مــــــــهربان عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 2826 وزارت بهداشت شرکت کردی ؟ بله اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.✌️ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم شود!
پرنسس_مــــــــهربان عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 2826 خیلی سخت بود ؟ تهرانی عزیزم ؟ یکسالش واقعا اختصاصیش سنگین بود در حد دکتریالبته من با مدرک ارشد شرکت کرده بودم و چون برای دکتری هم خونده بودم خیلی عالی جواب دادمیکسالش در حد متوسط به پایین بود اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.✌️ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم شود!
ترمه021 عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 6331 یکسالش واقعا اختصاصیش سنگین بود در حد دکتری البته من با مدرک ارشد شرکت کرده بودم و چون برای دکتری ه ... یکی از بچه ها اینجا قبول شد گفت من یکسال خوندم پرستاری بود رتبش ۳ شده بود
پرنسس_مــــــــهربان عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 2826 یکی از بچه ها اینا قبول شد گفت من یکسال خوندم پرستاری بود رتبش ۳ شده بود من رتبه م ۱ بودچون برای دکتری تست زده بودم اصلا اختصاصی نخوندمزبانم هم برای عمومی خوب بود...باز اونم برای ازمون دکتری برای ازمون ام اچ ال ای خونده بودمفقط کمی ادبیات و معارف و علوم سیاسی خوندم به مدت ۱۵ روز اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.✌️ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم شود!
ترمه021 عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 6331 من رتبه م ۱ بود چون برای دکتری تست زده بودم اصلا اختصاصی نخوندم زبانم هم برای عمومی خوب بود...باز ... خب رتبه ۱ رد شدی ؟!مگه میشه مگه رقیبت تو مصاحبه مقاله و ایناش خیلی اوکی باشه و اینکه نمره کتبیتون بهم نزدیک باشه
پرنسس_مــــــــهربان عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 2826 خب رتبه ۱ رد شدی ؟! مگه میشه مگه رقیبت تو مصاحبه مقاله و ایناش خیلی اوکی باشه و اینکه نمره ک ... من بیمارستان امام خمینی نور مازندران قبول شدم خودم همدانی هستم و البته ساکن تهرانچون نفر دوم بومی بودن ایشون رو پذیزفتن اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.✌️ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم شود!
ترمه021 عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 6331 من بیمارستان امام خمینی نور مازندران قبول شدم خودم همدانی هستم و البته ساکن تهران چون نفر دوم بومی ... خب میگم دیگه اون نفر اول بوده بخاطر جمع امتیازش کلا سخته
mohadeseh81 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 1254 والا من فوق لیسانس رشته علوم پزشکی دارم دوبارم استخدامی قبول شدم بخاطر بومی نبودن و نداشتن سهمیه مص ... بعدچطوری کجاشماراپذیرفتن