2777
2789
عنوان

بچه های انسانی بیاید

103 بازدید | 12 پست

سلام من امسال میرم یازدهم  تغییر رشته دادم به انسانی 

میخوام برای کنکور جدی شروع کنم به خوندن و یه سال و چون انسانی نبودم خیلی عقب افتادم..

خیلی استرس تایم و کم اوردن و دارم

میشه لطفا بگید کدوم دروس سنگین تر هستند؟

تو این سه ماه تا شروع سال که بخوام شروع کنم به خوندن از چه دروسی  شروع کنم بهتره؟(ریاضی و حفضیاتم هر دو سطح بالایی قرار دارم)

علوم و فنون

عربی

جامعه

اقتصاد

روانشناسی

تاریخ

فلسفه و منطق

همشون😐😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونید که عربی انسانی سطح خیلی بالاتری از عربی تجربی هست یا نه؟

خیر سرم انسانی بودم، پس نمیدونم؟😐😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
میدونید که عربی انسانی سطح خیلی بالاتری از عربی تجربی هست یا نه؟

اره عزیزم خیلی کامل تر و جامع تره نسبت ب تجربی

فلسفه من خودم خیلی میخونم ولی میگن تو کتابا درسی انسانی خیلی خشک و سخته=(

اره لامصب سخته، تاریخ هم حجمش زیاده سختم هست

غصه ها فانی و باقی همه زنجیر به هم گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند🙃
اهان خیلی ممنون=))) یه چیزه دیگه علوم فنون شامل چه چیزهایی میشه تو ادبیات؟ ببخشیدا

آخ آخ فنون نگم برات چه دردسریه تقطیع شعرا 😂

غصه ها فانی و باقی همه زنجیر به هم گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند🙃
اهان خیلی ممنون=))) یه چیزه دیگه علوم فنون شامل چه چیزهایی میشه تو ادبیات؟ ببخشیدا

تاریخ ادبیات

ارایه

تقطیع ابیات و پیدا کردن وزن شعرها