2777
2789
عنوان

دلتنگتم همین....😔🙃💔

157 بازدید | 12 پست

نمیدونم از کجا اومدی و از کجا شدی نصفه من ولی میدونم ک خیلی کم بودی...  

خیلیییی کم بودی خیلی کم کنارم بودی خیلییییی بیشتر از اینا باید میبودی 

اونقدری ک اسمشو بزارن قیامت.....😔 

نمیدونم از کجا شروع شدی ولی ب خودم ک نگاه میکنم تورو میبینم ک جفتم چقد خالی هستی 

اره جات خالیه هم جفتم هم کنار روحم.... 

نمیدونم نمیدونم....

امید وارم روزی برگردی ک ب نبودت عادت نکرده باشم این بزرگ ترین ترسمه.... میترسم بیای و من با جای خالیت کنار اومده باشم...

💔آیدا💔

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ عاشق باشی هیچوقت با نبودش کنار نمیای 

فعلا ک کنار نیومدم... ولی امید وارم روزی بیادش ک بتونم بپذیرمش...

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
قشنگ بود

فدای تو🙃💔 

میدونی میشینم چرت مینویسم...    

بیشتر نوشته هام حرفای دل خودمه نصفش ژینا نوشته اونارو مبخونم

😔😔😔😔😔دلتنگی خیلی بده 

دلتنگی زخم قشنگی ک یار میاد و با خود میاره...

نوش دارو توی دستای دلبر بی نشون اما اسمش روشه دلبر میاد و دلو با خودش میبره....

هه دلبر بی نشون

چرا رفتع؟

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
باباش ....

باباش با بودنتون مشکل داشته؟

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
اره🙃💔

چرا نموند باهات اگه دوست داشت حلقه و محضرو نامزدی نمیخواست چجوری ازت جداشد مگع عاشقت نبود؟چرا عشق تو ایران باید با محضر و حلقه و نامزدی باشه چرا باید با اجازه باباو مامان باشه:/مگه نباید دلت باهاش باشه:)

چرا نموند باهات اگه دوست داشت حلقه و محضرو نامزدی نمیخواست چجوری ازت جداشد مگع عاشقت نبود؟چرا عشق تو ...

هست... نمیش دیه‌..