2777
2789
عنوان

کیکم همش وا رفت😞😞😞😞😞😞

5227 بازدید | 78 پست

بچه ها کیک درست کرده بودم چه کیکی کیک بزرگی هم بود چون عجله داشتم داغ بود از قالب که درش اوردم همش وا رفت وتیکه تیکه شد😞 حالا با اینهمه خرده کیک چیکارکنم فردا مهمون داشتم خواستم خیرسرم واسشون کیک شکلاتی بزرگی تزئین کنم .هیچ راهی نیست با این خرده کیکها انجام بدم😞؟

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

کیک بزرگی بود دلم نمیاد بریزمش دور حیفه بافتشم خیلی خوب درومده

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کاربر بود با کیکش جار کیک درست کرده بود

فکر کنم ایشون بود @فرشته_جهنمی    

یه سر به تاپیکش بزن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6742237/یچیزی-درست-کلدمباردار-نیاد-پلیز

کاربر مشهوری نیستم، ولی بعد دو سال و اندی برگشتم...😃
پاپسیکل درست کن 

عزیزم چطوریه؟

بریزش توی قالب ژله یکم فشارش بده برش گردون شکل قالب در میاد قالبو چرب کن یکم من خودم امتحان کردم خیلیم قشنگ شد

خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است کارم از گریه گذشته به آن میخندم....خداجونم منتظر معجزت هستم 

خامه قنادی بخر بهش بزن درست میشه

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
گلم شیرینی درست کن😍😍😍 دوست داشتی بگو دستورشو بدم

اگه آسونه ودردسر نداره بگو من هم درست کنم

مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست 

چرا ازین ژله هایی ک زیرش بستنیه روش ژله خیلی هوشمزس  

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡