2777
2789
عنوان

آبروم میره

166 بازدید | 15 پست

من ۱۸ سالمه. از بچگی خیلی خجالتی بودم . همیشه مخصوصا وقتی فامیل و مهمون میاد یا ما میخایم جایی بریم تنم میلرزه عرق میکنم معده درد سرگیجه 🥺🥺 حالم بد میشه و بدتر از همه زبونم لال میشه . خب من روم نمیشه مخصوصا از مردا خجالت میکشم ولی با زنا هم همچین راحت نیستم . با اینکه سنم زیاد شده ودیگران ازم توقع دارن ولی بهم میخندن خب دست خودم نیست فردا بخام ازدواج کنم از فامیلای خودمم خجالت میکشم چه برسه فامیلای اون که نمیشناسم 🥺🥺😭😭😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میتونی برا ازدواج مراسم شلوغ نگیری  انقد خودتان درگیر اتفاقی ک نیفتاده نکن وسواس فکری هم میگیری

مگه میشه مافامیل زیاد داریم همه هم شلوغ و خب ازدواجه دیگه مگه میشه کسی نبیندت

من تا ۸ ۷ سالگی خجالتی بودم الان همه به میگن چه پرو شده با همه می گپم بجز مردا از بعضی مردا زیاد خوشم نمیاد و وارد گپ نمیشم مثلا اگه پسر خاله ی مامانم باشه ۳۰ درصد خجالت ۵۰ درصد بد اومدن ۲۰ درصد حرف زدن ولی با عمو هام و دایی هام خیلی خوبم با فامیل خوبم با فامیلای مامان و بابا نه

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋
منم مثل توهم شوهرم فامیل بود همه مشترک بودن     اصلا زیادم رفت آمد نمیکنن  نگران ن ...

ولی من فامیل ندارم و ازدواجم میفته با غریبه و روم نمیشه 😭😭😭😭😭😑😑

ولی من فامیل ندارم و ازدواجم میفته با غریبه و روم نمیشه 😭😭😭😭😭😑😑

بیخیال دانشگاه بری یکمی بهتر میشی 

از الان فک نکن

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
نمیدونم روم نمیشه بهشون بگم . ولی چیکار کنم ؟

یعنی در مورد مشکلت با کسی صحبت نکردی؟؟

چرا نمیری مشاوره؟؟؟ 

عزیزم اصلا خانواده همسر رو ول کن..خودت فعلا باید از این شرایط بیای بیرون..اینطوری ک هیچ جا بهت خوش نمی گذره...

حتمااااا برو پیش مشاور...