2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوشگله منم چندتا لاک گرفتم ولی حسش نیست بزنم ناراحتم دلتنگم

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
اره خیلییییی.نمیدونم چرا تار شد رو گوشیم خیلی کیفیتش قشنگه.چند گرفتی؟

یادم نمیاد چن سال پیش خریدم حدود 30 تومن

میشه برام دعا کنید به آرزوهام برسم؟ ❤️❤️الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨💚

این توانایی کاور رنگ ناخنتو نداره اول ی تک رنگ ساده بزن زیرش به اینو بزن روش مثلا مشکی یا سفید بزن بعد اینو بزن روش

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
این توانایی کاور رنگ ناخنتو نداره اول ی تک رنگ ساده بزن زیرش به اینو بزن روش مثلا مشکی یا سفید بزن ب ...

خب از همینش خوشم میادهمینجوری نازه خودش یه زمینه نقره ای داره

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood
اره خیلی.مبارکت باشه عزیزم چرا ناراحتی؟

ممنون بخاطره مشکل شخصی که برای همسرم پیش اومده مجبوری از هم دور شدیم

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏