2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

197 بازدید | 21 پست

من دخترم 2سال و هفت ماهشه چندروز پوشکش نکردم اما جیششو خیلی کم پیش میاد بگه وقتی هم میخوام ببرمش نمیاد حتی بهش ق0ول جایزه دادم یا هربار میبرمش دستشویی بهش لواشک با آدامس دادم. اما یا نمیاد یا وقتی میاد دستشویی  جیش نمیکنه. به نظرتون آمادگی نداره. 

هر نیم ساعت یه بار اینا ببرش دستشویی 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین بین هر جیش کردنش چقدره تایم.

یه دقیقه زودتر ببر خودت دسشویی

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

عزیزم تو دستشویی سرگرمش کن مثلا ماژیک بده بهش نقاشی کنه تا جیشش بگیره و ببینه اونجا جیش کرده بعد هی نشونش بده ک چکار کرده و تشویقش کن 

تایم جیشش رو هم باید بدونی ک ب موقع ببری 

بعد هی ازش بپرسی جیش داری؟؟ ک تو دانش بمونه 

الان مثلا یک هفته تلاش کن دوباره اگ دیدی نمیسه بذار یک ماه دیگه دوباره یک هفته امین کارارو بکن 

من هر یکی دوماه یکبار از دوسالگی شروع کردم تا نزدیکای ۳ قشنگ یاد گرفت 

ن خودمو خسته کردم نه بچرو اذیت کردم

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

پسر منم 2 سالو و نیمشه خیلی وقته از پوشک گرفتمش یادم نیس کی بود ببین سخته ولی اخرش میشه هفته اول سخته هر یه ساعت نیم ساعت یه بار ببرش دستشویی تا جیش کنه من روزی میشذ 1 ربع فقط همینجوری تو دستشویی میموندم تا دستشویی کنه اگه هم میتونی پوشکش نکن چارش اینه فرشارو میشوری

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
پسر منم 2 سالو و نیمشه خیلی وقته از پوشک گرفتمش یادم نیس کی بود ببین سخته ولی اخرش میشه هفته اول سخت ...

آخه یه بچه چهارماهه دارم نمیتونم زیاد تو دستشویی بمونم

آخه یه بچه چهارماهه دارم نمیتونم زیاد تو دستشویی بمونم

میادا معمولا بچه ها تو این سن دیگه یه کم حرف گوش کن میشن تو هی ببر هر یه ساعت اینا هروقت خسته شد از دستشویی بیارش بیرون به زور نگهش ندار هی بگو بهش بگو جیش کن

یعنی الان دوباره پوشکش کنم

پوشکش کن ک تو خونه جیش نکنه  ولی همینطوریم رهاش نکن هر نیم ساعت یا یک ساعت ببرش دستشویی پوشکو باز کن اونجا جیش کنه 

من اینکارو میکردم 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736