2821
2789

کیک یخچالی چجوری درست کردی؟🥺

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من همیشه با ارد سفید درست میکنم.خوشمزه تره بنظرم.

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

هنوز درست نکردم از اینترنت میخوام ببینم😂🥺

👌👌😁

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

مم یه دستور دارم الان برات میذارم

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

تیرامیسو خامه ی صبحانهشیر کاکائوبیسکوییتشکرموزگردوژله ی توت فرنگی یا موزاول که ژله رو با یک لیوان اب گرم قاطی میکنی و تو یک ظرف پهن میریزی و میذاری تو فریزر سریع بعد از یک ربع میبنده ظرف ژله پهن باشه چون میخای روی کیک پهن کنی مثل ورقهخبیک ظرف پیرکس رو انتخاب میکنی اگر ازین مستطیل باریک ها باشه برای لازانبا ک عالیه وگرنه ظرف پیرکس مستطیل متوسط هم خوبه ک برای سالادهتویک کاسه شیر با شکر رو قاطی میکنیتو یک کاسه ی دیگه خامه و کمی شیر و شکر رو مخلوط میکنی طوری که خامه مثل ماست شل بشهتو یک ظرف هم  کاکائو رنده میکنییک ظرف هم  موز  و گردو ریز شده  میذاری  حالا طبقه ی اولبیسکوییت ها رو دونه دونه تو شیر میذاری چند ثانیه و زودبرمیداری و یک ردیف کف ظرف میچینی بیسکوییت ها یذره باید خیس بخورن سفت نباشنبعد  یک ردیف با خامه کامل روشو میپوشونی و پودر کاکائو رو سرتاسرش میریزی بعد گردو رو میریزی روش کاملطبقه ی دوم دوباره بیسکوییت ها ی خیس شده رو همونطوری ک گفتم میچینی کامل بعد با  خامه روشونو میپوشونی و پودر کاکایئو میزنی حالا موز خورد شده رو میزی سرتاسرشطبقه ی سوم دوباره بیسکوییت خیس شده و خامه حالا ژله هز قبل  اماده شده رو  رو سرتاسر میریزی و کامل میپوشونیطبقه ی اخرم  دوباره به ترتیب  بیسکوییت خیس شده و خامه و پودر کاکائو کامل میپوشونیکاکایو هرچی بیشتر باشه خوشمزه تر میشهاگر خواستی طبقاتشو بیشتر کنی دوباره یک طبقه ی دیگشم ژله بزن باحال میشهبعد ک تموم شد میذاری تو یخچال یک ساعت بعد امادست   تو همون ظرف تکه تکه میبریراستی من یه ردیف دارچینم زدم🤭

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز