mmidonam مدیر استارتر عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 578 عنوان رابطه 267 بازدید | 14 پست سلام توروخدا هرکی میدونه کمکم کنه .من هفته قبل پریودیم تموم شد و بعدش رابطه داشتم و بعد ۲۴ ساعت قرص اورژانسی خوردم.۲ روز بعد هم گرمی جات زیادی خوردم .حالا ترشحات قهوه ای تیره از واژن در میاد .لطفا توروخدا بگید چیه .میترسم باردار شده باشم .اینا چی هستن ک میان؟؟؟؟ 1400/04/08 | 15:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 داری پریود میشی ، تا یکسال هم پریودت نامنظم میشه پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
نسیمgoon عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 13884 بلافاصله بعد از پاک شدن احتمال بارداری خیلی کمه. قرصهای اورژانسی هم کلإ بدنو بهم میریزن.
mmidonam مدیر استارتر عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 578 داری پریود میشی ، تا یکسال هم پریودت نامنظم میشه یعنی قرص درست کار کرده ؟اخه یه جایی خوندم ترشحات قهوه ای میتونه نشانه بارداری خارج از رحم باشه الان میترسم
marziyeh0021 عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 8955 میخوای پریود شی چیزی نیست . یا پریود شدی . معمولا بعد قرص اورژانسی پریود میشی اما درست حسابی نه لک میبینی جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
mmidonam مدیر استارتر عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 578 بلافاصله بعد از پاک شدن احتمال بارداری خیلی کمه. قرصهای اورژانسی هم کلإ بدنو بهم میریزن. پاک شدن چی.من ۲۴ ساعت بعد قرص رو خوردم .این ترشحات قهوه ای نشونه پریودی هست یا بارداری خارج از رحمگ
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 یعنی قرص درست کار کرده ؟ اخه یه جایی خوندم ترشحات قهوه ای میتونه نشانه بارداری خارج از رحم باشه&nbs ... آرع تا یک هفته بعد از خوردن قرص پریود میشی پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
mmidonam مدیر استارتر عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 578 میخوای پریود شی چیزی نیست . یا پریود شدی . معمولا بعد قرص اورژانسی پریود میشی اما درست حسابی نه لک م ... خدا کنه پریود شم .ولی چرا اخع قهوه ای تیرس ؟
mmidonam مدیر استارتر عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 578 آرع تا یک هفته بعد از خوردن قرص پریود میشی چرا قهوه ای تیرس ؟؟
marziyeh0021 عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 8955 خدا کنه پریود شم .ولی چرا اخع قهوه ای تیرس ؟ نمیدونم تا فردا درست میشه اولشه شاید جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 چرا قهوه ای تیرس ؟؟ بخاطر قرصه هول نکن پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
نسیمgoon عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 13884 پاک شدن چی.من ۲۴ ساعت بعد قرص رو خوردم .این ترشحات قهوه ای نشونه پریودی هست یا بارداری خارج از رحمگ پاک شدن از پریود. احتمال خیلی زیاد پریودی.
mmidonam مدیر استارتر عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 578 پاک شدن از پریود. احتمال خیلی زیاد پریودی. مرسی❤
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 مرسی از راهنمایتون❤ فدات گلی🌺💕 پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم