2777
2789
عنوان

دل شکستن

112 بازدید | 12 پست

تا حالا شده کسی دلتون رو بدترین شکل ممکنه بشکنه و رهاتون کنه  و بره با کسی دیگه ای ازدواج کنه     بعدا   خدا جوابشو بده

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در ارتباط بودیم بحث و مشکل زیاد داشتیم هر چقدر کوتاه اومدم اون پررو تر شد . اخرشم الکی الکی تموم کرد ...

قبولش کردی؟؟؟

بعد چند وقت برگشت؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قبولش کردی؟؟؟ بعد چند وقت برگشت؟؟؟

اره قبول کردم.  یه مدت خوب بود ولی الان دوباده مثل قبل شده. همون اندازه وقیح و گستاخ. همه چیزم مبندازه تقصیر من. منم هیچی نمیگم 

الان نمیدونم دلمو بردارم و برم یا بمونم

اره قبول کردم.  یه مدت خوب بود ولی الان دوباده مثل قبل شده. همون اندازه وقیح و گستاخ. همه چیزم ...

برو 

منم چند بار قبولش کردم اخر سر   همه چیو انداخت گردن من و بدترین شکل ممکن رفت با یکی دیگه ازدواج کرد

خدا ازش نگذره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برو  منم چند بار قبولش کردم اخر سر   همه چیو انداخت گردن من و بدترین شکل ممکن رفت ب ...

یه چیزی نمیزاره برم اونم اینه که خیلی برای رسیدنمون تلاش کرد . حدود ۶ سال . منم تا  قبلش با پسری در ارتباط نبودم و نمیخواستم قبول کنم ولی اینهمه سال پام موند .  چند بار رابطه رو تموم کردم ولی دلم نذاشت  نمیدونم چیکار کنم.

ولی هیجوقت نمیگم بدبخت بشع یا خدا ازش بگذره اتفافا میگم خوشبخت ترین بشه . 

یه چیزی نمیزاره برم اونم اینه که خیلی برای رسیدنمون تلاش کرد . حدود ۶ سال . منم تا  قبلش با پسر ...

معلومه دلتو نچزونده 

اگه   دل تو رم میسوزوند میگفتیخدا ازش نگذره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معلومه دلتو نچزونده  اگه   دل تو رم میسوزوند میگفتیخدا ازش نگذره

نمیگم اینو  چون معتقدم نفرین به خود ادم برمیگرده. بنظرم  براش ارزوی خوشبختی کن و اعصابتو خورد نکن . فقط  بسپار به خدا همه چیزو