2777
2789
عنوان

رفتار بد شوهرم با مادرم

1841 بازدید | 79 پست

سلام دوستان دیشب خونه مامانم بودیم بعد شوهرم اومد من رفتم استقبالش تحویلش گرفتم اومد داخل مامان بیچارم آشپزخونه بود اومد تو نه سلامی چیزی عین گاو نشست بعد از مامانم پرسیدم این اومد تو سلام داد گف نشنیدم دیدم مامانم ناراحته و چشاش اشکی ‌..مامانم و بابام همیشه واس منو دخترم وسایل میخرن والا تا الان که پانزده ماهشه همه چیشو بابام گرفته ولی دریغ از یه ذره احترام از طرف این اقا 😞...این دفعه اولش نیس که اینطوری ادا درمیاره تا الان چن بار دیدم عین گاو سلام نمیده ....چیکار کنم بنظرتون؟

نیم کیلو باش ولی پسته باش🤓✌

چرا سلام نمیده؟ 

عادتشه؟

یا قهره؟ 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم همونجا جلو جمع به روش میاوردم

مثلا میگفتم فلانی به مامان اینا سلام نکردی

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

محبتاشونو کم کنن چرا وقتی احترام نمیذاره بخرن واسه بچت پررو شده

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

چرا سلام نمیده؟  عادتشه؟ یا قهره؟

والا خانواده خودشو میبینه میخواد خودشو قربونی کنه واسشون واس منو میبینه مامانم مخصوصا عوضی میشه

نیم کیلو باش ولی پسته باش🤓✌

چقدر پروعه

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
2790
2778
2791
2779
2792