2777
2789
عنوان

لباس یا زیبایی؟

192 بازدید | 16 پست

بخوایید پس اندازاتون رو خرج کنید ترجیح میدید بیشتر لباس بگیرید و کارای زیباییتون(حالا هر کار ریزی ک میخایید برای صورتتون انجام بدید)رو کم کم انجام بدید؟

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیشه هردو؟😂

ولی بیشتر لباس..  کنارش هم به زیبایی میرسم  بستگی داره مشکلت چی باشه...   و کدوم واجب تر باشه...  

مثلا من صورتم مشکل خاصی نداره  اگر هم بخوام خرج خاصی بکنم بیشتر برای لیزر موهای صورتم خرج میکنم و چند وقت یبار فیشیال  همین

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..
زیبایی  آدم خوشگل باشه گونیم بهش میاد😂😂

بابا طرف ی سره زنگ میزنه من روم نمیشه چن تا لباسو همش بپوشم تکراری شده شدیددددد ازاینورم دوس داشتم برم ابروهامو بوتاکس کنم یکم بره بالا

بابا طرف ی سره زنگ میزنه من روم نمیشه چن تا لباسو همش بپوشم تکراری شده شدیددددد ازاینورم دوس داشتم ب ...

مردا بیشتر به قیافت توجه میکنن تا لباس حالا اگه پول داری ی چن دس لباس بخر بقیشو دیگه خرج خوشگلیت بکن

مردا بیشتر به قیافت توجه میکنن تا لباس حالا اگه پول داری ی چن دس لباس بخر بقیشو دیگه خرج خوشگلیت بکن

از لحاظ خوشگلی من ازش سرترم ولی تواینه نگا میکنم ابرومو ی کوچولو میدم بالا بیشتربهم میاد.لباسم نگیرم الان میگ دختره چن دست بیشتر لباس نداره .این ماه لباس بخرم ماه بعد ابرومو درست کنم خوب نیس؟

چرا اینجوریم خوب میشه همون ماه دیگه ابرتو درس کن فعلا پولتو بده لباس

چقد بده اختلاف طبقاتی.من همش میترسم باهاش برم بیرون انقد از بابامینا پول گرفتم دکتر پوست و دندون و مو هزار کوفت دیگ ک ب چشمش خوب بیام.لباسم ک دیگ نگم پدرم دراومده.اون ماشالا خرجش فقط ی پول بنزینه همیشه بهترین لباسا تنش

چقد بده اختلاف طبقاتی.من همش میترسم باهاش برم بیرون انقد از بابامینا پول گرفتم دکتر پوست و دندون و م ...

درست میشه خیلی خودتو ناراحت نکن،اگه شاغل نیستی ی کار پیدا کنی خیلی برات شرلیط بهتر میشه

نمیشه هردو؟😂 ولی بیشتر لباس..  کنارش هم به زیبایی میرسم  بستگی داره مشکلت چی باشه... &nb ...

عزيز جان فيشيال چيع

گاهی بعضی مادر ها دخترای خودشونو ب چشم دشمن میبینن ... و ما دختر ها چ تنها و درک نشده ایم ....