روژان۶۸ مدیر عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 813 عنوان خرید خونه | مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 25 پست خانوما یه خونه خریدیم .....پولمون فقط به یک اتاق رسیده😒 ولی یه حیاط خلوت عالی داره😍اما برای یه اتاق خیلی دلم گرفته شوهرم میگه انشاا... بعدا با پس انداز کردن و فروش این خونه یه بزرگتر میخریم زندگی هرگز نمیتواند کامل باشد اما همیشه می تواند زیبا باشد❤💑👫❤ 1400/04/08 | 12:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهور68 عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 3379 خیلی خوبه عزیزم شوهرت راست می گه منم ۴ سال تو خونه کوچیک بودم امسال فروختیمش یه خونه بزرگتر گرفتیم اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
روژان۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 813 ۷۰ متره ولی همون یه اتاق داشتنش بد ولی شوهرم میخواد حیاط حوض و گل و اینا بزاره بخاطر خوشحالی من زندگی هرگز نمیتواند کامل باشد اما همیشه می تواند زیبا باشد❤💑👫❤
نیلوفربانومرداب عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 615 یه اتاق منظورم اینه که خونه ۷۰ متره ولی یه اتاق داره خیلیییی عالی انشا الله که به خوشی و آرامش باشه عکس نمیفرستی؟کدوم منطقه و چند خریدین؟؟اوضاع مسکن افتضاحه خداروشکر که موفق به خرید شدید
روژان۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 813 منم یک خوابه خوب بیخیال شما اتاق برای خودتون گذاشتید یا بچه هاتون؟؟ زندگی هرگز نمیتواند کامل باشد اما همیشه می تواند زیبا باشد❤💑👫❤
روژان۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 813 خیلیییی عالی انشا الله که به خوشی و آرامش باشه عکس نمیفرستی؟ کدوم منطقه و چند خریدین؟ ... فعلا مستاجر داره تا یک ماه مرکز شهر۸۴۰ زندگی هرگز نمیتواند کامل باشد اما همیشه می تواند زیبا باشد❤💑👫❤
نیلوفربانومرداب عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 615 فعلا مستاجر داره تا یک ماه مرکز شهر ۸۴۰ چه عالی انشا الله که مبارکتون باش دعا کن منم بتونم خونه بخرم تو پردیس خونه ها قیمتهای خوبه ایکاش ۳۰۰ داشتم وام تا ۲۰۰ تومن میتونیم بگیریم ولی ضامن نداریم ای به خشکی شانسالهی که روزای خوبی و تو خونت کنار اقات تجربه کنی
روژان۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 813 چه عالی انشا الله که مبارکتون باش دعا کن منم بتونم خونه بخرم تو پردیس خونه ها ق ... انشاا... که درست میشه عزیزم ما هم ۱۵۰ پولمون کم بود و دنبال خونه میگشتیم برادرم خونه برای فروش داشت وقتی فهمید گفت من خونه رو بهتون میدم این مقدار که کم دارید رو هر وقت داشتید بدید خدا خیرش بده وگرنه نمیتونستیم بخریم پول هم که هر روز بی ارزش تر میشه زندگی هرگز نمیتواند کامل باشد اما همیشه می تواند زیبا باشد❤💑👫❤
نیلوفربانومرداب عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 615 انشاا... که درست میشه عزیزم ما هم ۱۵۰ پولمون کم بود و دنبال خونه میگشتیم برادرم خونه برای فرو ... چه عالی خدا برادرتو حفظ کنه چه خوبه اینقدر ادم هوای خانوادشون داشته باشه مبارکتون گل من حتما صدقه اش و بدید
روژان۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 813 چه عالی خدا برادرتو حفظ کنه چه خوبه اینقدر ادم هوای خانوادشون داشته باشه مبارکت ... ممنون عزیزم....واقعا خدا بهش سلامتی و به کارش برکت بدهانشاا... کار شما هم راه میفته و یه خونه میخرید ❤ زندگی هرگز نمیتواند کامل باشد اما همیشه می تواند زیبا باشد❤💑👫❤
نیلوفربانومرداب عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 615 ممنون عزیزم.... واقعا خدا بهش سلامتی و به کارش برکت بده انشاا... کار شما هم راه میفته و یه خونه می ... انشاالله خدا خودش کمکمون کنه