2777
2789
عنوان

بی بی چک

1052 بازدید | 18 پست

سلام من صبح ام تاپیک زدم 

دستشویی داشتم اما بی بی چک نداشتم ادرار ریختم تو لیوان یکبار مصرف بعد چون بچه کوچیک دارم تا بیدارش کنم تا برم بخرم بیام ۲ ساعت شد ۲ تا بی بی چک گرفتم اولی با اون ادرار اول صبح که ۲ ساعت مونده زدم منفی شد 

حالا ۱۰۰ درصد منفی یا ۴ ساعت دستشویی نرم مایعات نخورم دوباره چک کنم 

۲ روز از موعدم گذشته 

تو همین نی نی سایت خوندم میگه ادرار مونده اون اثر قلیایی و اسیدی از بین می‌ره احتمال داره اصلا بارداری نشون نده تجربه و نظر شما چیه 

سینه درد شدید ام دارم قبل پریود همیشه سینه ام تیر میکشید اما ایندفعه درد شدید دست میزنم دلم غش می‌ره بعد سنگین ام شده روز ۲۱ دوره ام لک مثل لانه گزینی دیدم حالا نظر شما چیه دوستان 

چقدر حرف زدم 🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

ازنظر من که علائم قابل اعتنا نیستن پس نظری ندارم

ادرار مونده فایده نداره

فقط بیبی چک بخر یا ازمایش بده

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من بیبی چک رو ساعت ۱۳ ظهر زدم کلیم چای و اب خورده بودم قرار باشه مثبت بشه میشه . ادرار مونده بخاطر جذب عفونت هوا فکرنکنم درست باشه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ازنظر من که علائم قابل اعتنا نیستن پس نظری ندارم ادرار مونده فایده نداره فقط بیبی چک بخر یا ازمایش ...

الان یدونه دیگه دارم یعنی میگی اون ادرار خراب شده بوده 

سلام🙂

عزیزم فردا صبح بیبی بزن که حداقل ۳روز گذشته باشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
من بیبی چک رو ساعت ۱۳ ظهر زدم کلیم چای و اب خورده بودم قرار باشه مثبت بشه میشه . ادرار مونده بخاطر ج ...

اره بی بی چک اولین بارداری من ۲ روز مونده به موعد شب بود مثبت شد 

الان یدونه دیگه دارم یعنی میگی اون ادرار خراب شده بوده 

بله🥴

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ممنونم خیلی دوست داشتم مثبت بشه چون شوهرم رضایت به بچه دوم نمیده این ماهم با قهر زور ۲ یا ۳ بار اقدام داشتیم دوباره پشیمون شده میگه ماه بعد جلوگیری میکنیم 

😅😅چه متفکرانه عمل کردی خب صب میکردی یهو ۴ساعت دیگه انجام میدادی اگه حامله باشی نصف شبم بیبی نشون ...

اره والا 

عاقلم دیگه 😅😅😅😅😅

بدرد نمیخوره برو آزمایش 

چرا بی بی به درد نمیخوره؟ من چند بار زدم درست نشون داد.این ماه اقدام داشتم .ولی این ماه دوست داشتم مثبت شه نشد😥کاش بی بی چک خراب بود😔

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 
نمیگم بی بی بدرد نمیخوره چون مونده میگم بدرد نمیخوره 

آهان متوجه شدم

التماس دعا دوست عزیز🌹

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲