2777
2789

الان میزارم

بنظرشماراس میگن؟؟؟؟ 

من باحرفاشون خیلی ناراحت نشدم

پست اولی که میزارم دوستم گذاشته 

پست بعدی جوابایی که بهش دادن 

ببینید چ جوابایی دادن

تاپیک ای منو رفیقام.   ی چندوقت مجبورم با کاربری دوستم بیام کاربری قبلیم به علت سیاسی شدن تعلیق شد

یه سوال 

وظیفه زن بچه داری هستش؟؟؟

پسرمن خیلی شیطونه

به شوهرم زنگ زده بودم میگفتم خسته شدم خیلی اذیت میکنه

میگه وظیفه زن بچه داریه چراهمش غرمیزنی

منم خیلی ناراحت شدم😭😭😭

تاپیک ای منو رفیقام.   ی چندوقت مجبورم با کاربری دوستم بیام کاربری قبلیم به علت سیاسی شدن تعلیق شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله دیگه عزیزم چرا ناراحت شدی مرد بیرون از خونه مشغول کار هست خانم هم تو خونه وظیفش تربیت و بزرگ کردن بچه هست میدونم سخته بچه اذیت میکنه منم هزا بار زنگ زدم وغر زدم گفتم بچه ها اذیت میکنن ولی بیچاره مردهامونم بیرون بیکار که نیستن مشغول کارن و تربیت بچه رو به ماسپردن درسته باید کمک کار باشن ولی بزرگ کردن بچه با مادرهست

خب الحمدالله شوهرت جواب خوبی داده،خوبه نگفته وظیفه ت غذا پختن و کارهای خونه ست

خوبه که بچه داری رو وظیفه دونسته

حالا اون لحظه شاید موقعیت خوبی نداشته اینطوری جواب داده که شما ناراحت شدی 

تو یه موقعیت بهتر براش توضیح بده که به کمکش نیاز داری و باید برای خودت وقت بزاری

ومهم تر از اون اینکه برای خودت برنامه ریزی داشته باش تا بتونی کارهای خونه رو سر وقت انجام بدی و به علایق شخصی خودت برسی تا وقتی که بچه اذیت میکنه کلافه نشی و از اون انتظار نابه جا نداشته باشی

چون اون هم درهرصورت داره برای پیشرفت زندگیش تلاش میکنه و باید تمرکزش روی اون کار باشه

منم بابت خیلی رفتارها ناراحت میشدم و قهر میکردم و......

ولی مامانم یه حرفی بهم زد که یادم نمیره

میگفت اگه شما جای اون زنایی بودید که شوهراشون معتاد و شیشه ای و....بودن و زن هاشون رو می‌فرستادند سرکار تا پول موادشون رو از زن هاشون بگیرن، چکار میکردید؟؟

یا جای اون زن هایی که شوهراشون صحیح و سالم تو خونه لم میده و می‌خوابه و بیکار میگرده و خرجی درست نمیده، چکار میکردین؟؟

و هزار تا مشکلات دیگه که تو همین طلبه ها زیاده

خواهشا غرغرو نباشیم،اول با خودم هستمااااا،🙋‍♀،

خداروشکر که بچه های سالم و شادابی داریم

خداروشکر که شوهرامون دنبال ناموس مردم نیستن و....