2777
2789

ببر دکتر پسرخالم رف امپول میزدن الان چن سانتی رشد کرده

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر متخصص بره آمپول بهش میده درست میشه

ولی در کل پسرای زیادی رو دیدم تا ۱۴ سالگی قدشون خیلی کوتاس از ۱۴ تا ۱۶ تو دوسه ماهش یهو مثه برنج محسن قد میکشن اندازه نردبون میشن

پیش چه تخصصی ببرم

رشد کودکان یه همچین چیزی

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
هم کلاسیاش وپسرای فامیل که همسنشن ماشاالله مردی شدن  

خب تو هر کسی فرق داره من پسرعمه و پسر عموم همسنن پسر عمم تو ۱۴ سالگی تا زیر سینه من بود یهو قد کشید قبل ۱۵ سالگی یه سر و کله بلند تر من شددر حالی که پسر عموم تا بعد ۱۵ سالگی هنوز کوتاه بود تا گردن من بود ولی ۱۶ سالش که شد دوتاییشون هم قد بودن

بازم حتما دکتر متخصص ببرش تا قبل ۱۷ سالگی اگه واقعا مشکل داشته باشه حل شدنیع اما با تجویز دکتر

منظورتون تخم کدویه؟

ببخشید اشتباه تایپ شدتخم کدو.راستی بادام هم خیلی خوبه.شربتی که گفتم دخترمن ۴سالش بود۱۰سانت کوتاه تربود ازنمودارش دکتردادبهش توی یک ماه دوسه سانت رشدمیکرد

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد