2821
2789
عنوان

شوهر حساس😭

1551 بازدید | 59 پست

بچه ها سلام

بیاید کمکم کنید که دارم افسردگی شدید میگیرم :)

امروز نوبت دندون پزشکی داشتم شوهرم نتونست بیاد منو داره با مادرش میفرسته...

هیچ جا نمیزاره تنهایی برم خونه نشین شدم فقط باید با خودش یا خانواده برم بیرون عین یه بچههههههه

سال بعد میخوام کنکور بدم که تهران قبول شم ولی هی داره حرفشو میندازه که من نمیزارم بری دانشگاه ولی من دارم مجبورش میکنم

خسته شدم از این وضعیت

توروخدا بیاید بگید چیکار کنم😭😭😭😭

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

کلن دندونپزشکی نرو یا تنها برو چی میخواد بشه دعوا بحث خب بشه اینقد انجام بده عادت کنه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کلن دندونپزشکی نرو یا تنها برو چی میخواد بشه دعوا بحث خب بشه اینقد انجام بده عادت کنه 

میترسم بدتر لج کنه

میخوام برای اولین بار برم با مامانش بعد بیام دعوا راه بندازم بلکه اذیت شه مثل بچه ها با بزرگتر نفرستتم این بهتر نیست؟

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
مقصرخودتی ازاولش گذاشتی باهات بیاد

نه بابا هی رفتم هی اومدم دعوامون شد بعد دیگ انگار مجبور شدم کوتاه بیام

التن ولی دیگه حتی نمیتونم یه ذره هم تحمل کنم این وضعیتو

هراتفاقی توخیابون افتادنیابگوبه همسرت

ازیه مغاره لب خونتون شروع کن مثلاتانان وایی یاخریدروزانه برومثلا یچیزی بگولازم دارم میرم میخرم ازاین چیزاشروع کن درست میشه من۱سال همینجوری بودم ازموقع رفتم اول دنبال خریدتادم مغازه خونمون الان تمام شهروک برم کاری نداره حتی مسافرت تنهایی میرم میام خونمم مشهده هر۶ماهم میرم اصفهان توخودت مقصری بایدازیجای کوچیک شروع کنی تاادم بشه

قبل از ازدواج یا تو دوران عقد مگه ندیدی اینجوری بودنش را که حالا خسته شدی 

۲ سال و نیم عقد بودیم اینجوری بود ولی خب خونه ی بابام میرفتم بیرون یا تنها یا با خواهرم که مثل دوستمه ولی الان سه ماهه عروسی کردیم گفتن بهتر میشه بدتر شده که بهتر نشده

منم شوهرم همینجوری بود از اول کوتاه اومدم الان دیگه نمیتونم کاریش کنم 😵

یعنی همش خونه ای؟

همش با خانواده میری بیرون؟

اذیت نمیشی؟

من دارم افسرده میشم😭

میترسم بدتر لج کنه میخوام برای اولین بار برم با مامانش بعد بیام دعوا راه بندازم بلکه اذیت شه مثل بچ ...

ببخشید لج کنه چه غلطی میخواد بکنه مرگ یبار شیونم یبار  

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

نمیگم کار پدر و مادر من درست بود که از ۱۳ سالگی من همه جا تنها میفرستادن و اولبنشم همین دندون پزشکی بود

ولی به مادرشوهرت بگو من اذیت میشم که باید مزاحم شما باشم و دوست دارم تنها برم ولی پسرتون اذیت میکنه لطفا باهاش همکاری نکنید

هراتفاقی توخیابون افتادنیابگوبه همسرت ازیه مغاره لب خونتون شروع کن مثلاتانان وایی یاخریدروزانه بروم ...

پس باید این کارو بکنم

دعا کن شوهر منم همینجوری بشه

به خدا دارم افسردگی میگیرم من خونه ی بابام آزاد بودم اینجا انگار زندانی ام😭😭😭😭

میترسم بدتر لج کنه میخوام برای اولین بار برم با مامانش بعد بیام دعوا راه بندازم بلکه اذیت شه مثل بچ ...

نچ برودعواراه نندازچون بهت بی اعتمادمیشه میگه توخیابون چی داره میخادتنهابره اصلن هم ب روش نیار.مثلاازیجاکوچیک شروع کن ب رفتن.اگ دعواکنی بدتره.توضیع بهت دادم دگ اگ انجام بدی قول میدم بهت درست میشه.