2777
2789
عنوان

کمک تو رو خدا

243 بازدید | 33 پست

بچه ها من شش روز پیش رفتم اسلاح صورت ارایشگاه ،،بعد دوسه روزی بود گلو درد شدم بعدش در کل لوزه م دارم شبش توت و انجیر انبه خورده بودم احتمال دادم.گرمی باشه گلوم اینجوری شده،،الان گلوم خوبه بدنم بی حس ه مخصوصا پاهام،ممکنه کرونا باش ه،دخترم م نه ماهشه یخورده داغه

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه عزیزم من خودم کرونا گرفتم اصلا نگران باشه ن بویایی داشتم ن چشایی بدن درد شدید هم داشتم اصلا نگران نباش فقط چایی زیاد بخور کلا مایعات گرم

لطفا لطفا لطفا قضاوت ممنوع❌❌                  این کاربری متعلق به دونفره   👭                            پس خواهش میکنم از رو تایپ ها سوتفاهم پیش نیاد🙏صاحب کاربر من و خواهرم هستیم من متاهلم و خواهرم مجرد 

نترس.احتمال داره از توت فرنگی باشه.اصلا ترسو از ترس به خودت نده‌.الان اکثر مردم مث سرماخوردگی میگیرنش‌.خواهرم چند وقت پیش توت فرنگی خورد ته گلوش نقطه نقطه مث جوش سفید زد و خاریدسرفه هم میکرد چون به توت حساسیت داشت احتمال داره توهم به توت حساسیت داشته باشی

نترس.احتمال داره از توت فرنگی باشه.اصلا ترسو از ترس به خودت نده‌.الان اکثر مردم مث سرماخوردگی میگیرن ...

توت سفید خوردم عزیزم نه حساسیت نیس

ممکنه عزیزم من خودم کرونا گرفتم اصلا نگران باشه ن بویایی داشتم ن چشایی بدن درد شدید هم داشتم اصلا نگ ...

من استرس شدید گرفتم خودم م تو خونه با بچه م که خوابه همسرم رفته سر کار،بنظرت چیکار کنم بی حس م

همین الان قرص و شربت سرماخوردگی شروع کن بخور اگ حتی کرونا هم باشه اگ پشیگیری کنی پیشرفت نمیکنه

اسمشون.میگی

من استرس شدید گرفتم خودم م تو خونه با بچه م که خوابه همسرم رفته سر کار،بنظرت چیکار کنم بی حس م

ینی کلا بدنت دست ک بزنی حس نمیکنه؟

لطفا لطفا لطفا قضاوت ممنوع❌❌                  این کاربری متعلق به دونفره   👭                            پس خواهش میکنم از رو تایپ ها سوتفاهم پیش نیاد🙏صاحب کاربر من و خواهرم هستیم من متاهلم و خواهرم مجرد 
ن خواهرم توت سیاه خورده بود.همین الان قرص سرماخوردگی و شربت بخور.آویشنم دم کن بخور اصلاهم نترس 

خیلی ترسیدم من در کل دل ندارم الان  زیر پتو م دست وپا م یخه