بچه ها من شش روز پیش رفتم اسلاح صورت ارایشگاه ،،بعد دوسه روزی بود گلو درد شدم بعدش در کل لوزه م دارم شبش توت و انجیر انبه خورده بودم احتمال دادم.گرمی باشه گلوم اینجوری شده،،الان گلوم خوبه بدنم بی حس ه مخصوصا پاهام،ممکنه کرونا باش ه،دخترم م نه ماهشه یخورده داغه
دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم
ممکنه عزیزم من خودم کرونا گرفتم اصلا نگران باشه ن بویایی داشتم ن چشایی بدن درد شدید هم داشتم اصلا نگران نباش فقط چایی زیاد بخور کلا مایعات گرم
لطفا لطفا لطفا قضاوت ممنوع❌❌ این کاربری متعلق به دونفره 👭 پس خواهش میکنم از رو تایپ ها سوتفاهم پیش نیاد🙏صاحب کاربر من و خواهرم هستیم من متاهلم و خواهرم مجرد
نترس.احتمال داره از توت فرنگی باشه.اصلا ترسو از ترس به خودت نده.الان اکثر مردم مث سرماخوردگی میگیرنش.خواهرم چند وقت پیش توت فرنگی خورد ته گلوش نقطه نقطه مث جوش سفید زد و خاریدسرفه هم میکرد چون به توت حساسیت داشت احتمال داره توهم به توت حساسیت داشته باشی
من استرس شدید گرفتم خودم م تو خونه با بچه م که خوابه همسرم رفته سر کار،بنظرت چیکار کنم بی حس م
ینی کلا بدنت دست ک بزنی حس نمیکنه؟
لطفا لطفا لطفا قضاوت ممنوع❌❌ این کاربری متعلق به دونفره 👭 پس خواهش میکنم از رو تایپ ها سوتفاهم پیش نیاد🙏صاحب کاربر من و خواهرم هستیم من متاهلم و خواهرم مجرد