2789
عنوان

تقویم نجومی

105 بازدید | 5 پست

تقویم نجومی

سه شنبه ۸ تیر

سال ۱۴۰۰ شمسی

۱۸ ذی القعده

۱۴۴۲ هجری قمری

مصادف با ۲۸ ژوئن ۲۰۲۱ میلادی

مناسبت و احکام های اسلامی و دینی

امروز روز مبارک و مختاری است برای امور زیر :

امور زراعی و کشاورزی .

خواستگاری و عقد و ازدواج .

آغاز بنایی و خشت بنا نهادن .

خرید .

شرکت زدن .

تجارت و داد و ستد .

خرید خانه و دکان و ملک .

و اقدام به امور قضایی خوب است .

زایمان خوب و نوزادش زندگی خوبی دارد و خوب تربیت خواهد شد . ان شاءالله

بیمار امروز نیز زود خوب شود .

مسافرت : سفر خوب است .

احکام و اختیارات نجومی

امروز قمر در برج حوت است و برای امور زیر نیک است :

بذر افشانی .

از شیر گرفتن کودک .

آغاز درمان .

افتتاح هر کاری .

داد و ستد و تجارت .

دعوت کردن از افراد .

دادن سفارش خرید .

و دیدار بزرگان نیک است .

احکام امور شخصی

طبق روایات،اصلاح مو(سروصورت)دراین روز از ماه قمری ، باعث غم و اندوه می شود .

خون دادن یا حجامت در این روز  از ماه قمری ، موجب قوت بدن می شود .

سه شنبه برای گرفتن ناخن، روز مناسبی نیست و در روایتی گوید باید برهلاکت خود بترسد .

سه شنبه برای بریدن،و دوختن لباس نو روز مناسبی نیست و شخص، از آن لباس خیری نخواهد دید( به روایتی آن لباس یا در آتش میسوزد یا سرقت شود و یا شخص، در آن لباس مرگش فرا رسد)(خرید لباس اشکال ندارد)(کسانی که شغلشان خیاطی است میتوانند در روزهای خوب بُرش کار را انجام دهند و در روزهای دیگر ان را تکمیل کنند)

احکام مباشرت

حکم مباشرت امشب (شب چهارشنبه ) ، مباشرت و زفاف عروس مکروه است .

تعبیر خواب امشب

تعبیر خوابی که شب ” چهارشنبه ” دیده شود طبق ایه ی ۱۹ سوره مبارکه ” مریم ” علیها السلام است .

قال انما رسول ربک لاهب لک غلاما زکیا …

و از معنای آن استفاده می شود که فرستاده ای از جانب فرد بزرگی نزد خواب بیننده بیاید و خبرهای دلپسند و خاطر خواه بیاورد . ان شاءالله و شما مطلب خود را در این مضامین قیاس کنید.

بهترین وقت برای استخاره

از ساعت ۱۰ صبح تا ساعت ۱۲ ظهر و بعداز ساعت ۱۶ عصر تاعشای آخر( وقت خوابیدن)

ذکر امروز

یا ارحم الراحمین  ۱۰۰ مرتبه

ذکر بعد از نماز صبح ۹۰۳ مرتبه یاقابض که موجب رسیدن به آرزوها میگردد

من میخواستم برم موهامو کوتاه کنم  

نرم یعنی؟😐

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهتره نری

ای بابا چراا 😟

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                
بهتره نری

من ی درخواست بدم قبول میکنی ؟؟ میخاستم یچیزی بگم بهتون کمکم کنید دربارش 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖