2777
2789
عنوان

یه انرژی بدید برم خونرو تمیز کنم 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 41 پست
ویلایی بود مزاحم کسی نبودی تمیز میکردی الان بازم پشو ظرف کثیفارو بشور لباسارو مرتب کن اول صبحم جارو ...

من تحمل بیداریم خیلی زیادیه دوشبانه روزم شده بیدار باشم 😂 فقط متاعم نیست قهوم تموم شده اسیرم 

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه السلام علیک یا حجه الله فی ارضه السلام علیک یا خلیفه الرحمن و یا شریک القران و یا امام الانس و الجان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن تو چوب میوفته ، دوماه پیش دیده فک کرده سوسکه بعد پریشب پاشده دیده تو تخت بچش قطاری میرن ، خونه ...

خونشون نمناکه یا قدیمی ساخته؟

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
دیر میشه تا بفهمیم مهم نبود و الکی خودمونو زجر دادیم با چیزای کوچیک 

آره متاسفانه

الان آرامش مامانم رو ک میبینم وقتی مهمون داره قبطه میخورم

انقد ریلکس برخورد میکنه

اونوقت من ب مرز جنون میرسم و شوهرمم استرسی کردم متاسفانه

من انقد حرص میخورم و میدوام ک دوروز بعد مهمونی بی حالم

یکی نیس بزنه تو سرم بگه همیشه ک نباید همه چی تموم باشه دختر یکم ب خودت فکر کن🤦‍♀️

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
چرا باید غذا بپزی و بری خونه جاریت میخوای مرغ بگو خرد کنن برات تو پیاز و آبلیمو بخوابون ببر اونجا کب ...

عزیزم جاریم بارداره کرونا داره میخوام بپزم براش ببرم تا استراحت کنه 

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه السلام علیک یا حجه الله فی ارضه السلام علیک یا خلیفه الرحمن و یا شریک القران و یا امام الانس و الجان
آره متاسفانه الان آرامش مامانم رو ک میبینم وقتی مهمون داره قبطه میخورم انقد ریلکس برخورد میکنه ...

یعنی خودمونم یه روزی اینقدر ریلکس میشیم مثه مامانا 😍

عزیزم جاریم بارداره کرونا داره میخوام بپزم براش ببرم تا استراحت کنه  

مواظب خودت باش 😶چند مدل ببر که دیگه هی نخواد بری یه جانوشابه آب هویجم بگیر براش بگو زود بخورنش ...واسش جعفری هم یه کیلو پاک کن بشور بزار خشک بشه تو پارچه ی نخی بزار تو نایلون ببر ((ولی فک کنم جعفری سقط میکنه ))که بزاره یخچالش و هر وعده با غذاش بخوره گوجه کبابی ام میگن خوبه .لیمو هم اومده لیمو تازه ببر بگو تو آب جوش بریزه بخوره 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
یعنی خودمونم یه روزی اینقدر ریلکس میشیم مثه مامانا 😍

امیدوارم

خیلی دلم میخواد هرچی زودتر ب این آرامش برسم

واقعا اذیت میشم

همیشه مهمون ک میره عذاب وجدان دارم ک نکنه خوب پذیرایی نکردم یا نکنه ب مهمونم خوش نگذشت

مامانم میگ نون و پنیر بزار جلو مهمون ولی با روی خوش بیشتر بهش میچسبه، ولی من سختمه اینطور

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
خونه منفجره همه جاش الان نمیتونم بخوابم 🤕🤕

اول پاشو اتاق خواب و پذیرایی رو تمیز کن که صبح ریخت و پاش نشه بعد برو سراغ آشپزخونه و حسابی همه جا رو برق بنداز صبح با خیال راحت آشپزی کن و از خونه تمیز لذت ببر

انسانیت......

بلاخره چیکار کردی شستی ظرفهاتو

الان میرم 😂

2790
2778
2791
2779
2792