2777
2789
عنوان

یه انرژی بدید برم خونرو تمیز کنم 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 41 پست
غذا چی درست کنم ؟ مواد هیچی ندارم تازه باید خریدم برم 🤕🤕🤕🤕

واسه ناهار؟؟

الان پاشو آبگوشتتو بار کن ک صبح یکم بیشتر بخوابی و ب کاراتم برسی

ولی من باید صبح زود بیدار شم

خداروشکر کیک پختم و میوه خریدم 

ولی بقیه کارا مونده🤦‍♀️

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا روشکر مثل منم هست فکر کردم تنهام.البته عمقی خونم تمیزه ها.ی جمع و جور سطحی میخواد

برا منم عمقیش تمیزه اما ترکیده 😂

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه السلام علیک یا حجه الله فی ارضه السلام علیک یا خلیفه الرحمن و یا شریک القران و یا امام الانس و الجان
نه  چرا مکه

ویلایی بود مزاحم کسی نبودی تمیز میکردی الان بازم پشو ظرف کثیفارو بشور لباسارو مرتب کن اول صبحم جارو و دستمال بکش دوش بگیر و غذا بپز نخواب میتونی تحمل کنی؟ قهوه و چای بخور 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
خونه منفجره همه جاش الان نمیتونم بخوابم 🤕🤕

پس پاشو تمییز کن نیم ساعت وقت بزار مثلا ظرفهارو بشور بعد بیا بخواب بقیه بمون فردا صبح.صبحم تیم ساعت برا جمع وجور کردن بزار نیم ساعت گرد گیری وجاروبرقی به همین راحتی .بعدام بروخرید واشپزی

منم همیشه ی خدا مشکل خواب دارم 😑فردا پوستت داغونه خودتم خوابالو و لذت نمیبری 

دقیقا همینه ک میگی

تازه من مهمون داشته باشم انقد استرس دارم ک نیم ساعت ی بار بیدار میشم کلا خواب کوفتم میشه🤦‍♀️

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
واسه ناهار؟؟ الان پاشو آبگوشتتو بار کن ک صبح یکم بیشتر بخوابی و ب کاراتم برسی ولی من باید صب ...

گوشت مرغ ماهی هیچی نی 😂😂😂 فردا باید برم خرید اره برا نهاره 

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه السلام علیک یا حجه الله فی ارضه السلام علیک یا خلیفه الرحمن و یا شریک القران و یا امام الانس و الجان
پس پاشو تمییز کن نیم ساعت وقت بزار مثلا ظرفهارو بشور بعد بیا بخواب بقیه بمون فردا صبح.صبحم تیم ساعت ...

ایول 😍

ساس چکار میکنه.از کجا دیدشون

میگن تو چوب میوفته ، دوماه پیش دیده فک کرده سوسکه بعد پریشب پاشده دیده تو تخت بچش قطاری میرن ، خونه ۵۰ متری رو ۲ تومن گرفتن سم پاشی کردن😶😶

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤
گوشت مرغ ماهی هیچی نی 😂😂😂 فردا باید برم خرید اره برا نهاره 

وای پس کارت از من بیشتره دختر

بخوای گوشت بخری کلی وقت میبره پاک کنی و بشوری🤦‍♀️

فکر کن فردا خواهرشوهرت میاد خونتون پاشو تمیز کن 😂

از خودم بدتره میگه ول کن بابا باز کثیف  میشه 😂😂😂

دقیقا همینه ک میگی تازه من مهمون داشته باشم انقد استرس دارم ک نیم ساعت ی بار بیدار میشم کلا خواب ...

دیر میشه تا بفهمیم مهم نبود و الکی خودمونو زجر دادیم با چیزای کوچیک 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
میگن تو چوب میوفته ، دوماه پیش دیده فک کرده سوسکه بعد پریشب پاشده دیده تو تخت بچش قطاری میرن ، خونه ...

اوه جونم خارید با توصیفت

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

2790
2778
2791
2779
2792