2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ترک گناه سخته خودم خیلی چله شکستم اما بالاخره عادت کردم و موفق شدم تاپیکم هست بخونید

تبریک میگم به اینهمه اراده ، شما میخوندی اطمینان کامل داشتی حاجت میگیری یا ناامید از یه مسئله ای شروع کردین؟

عالیه‌. فقط شما مراقبت جطور بود

ترک گناه اول از گناهای کبیره شروع کردم 

خیلی سخت بود چندین بار هم شکست خوردم

اما عادت کردم و ترکشون راحت تر شد برام

کلا اگر هم مرتکب گناهی شدین که هیچکس بی گناه نیست پیش میاد بازم ناامید نشین

ترک گناه اول از گناهای کبیره شروع کردم  خیلی سخت بود چندین بار هم شکست خوردم اما عادت کردم و ...

عزیزم من برای کار همسرم میخام بخونم نیازه مراقبت کنه یا خودم مراقبت کنم کافیع؟

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄
تبریک میگم به اینهمه اراده ، شما میخوندی اطمینان کامل داشتی حاجت میگیری یا ناامید از یه مسئله ای شرو ...

💚⚘ ممنونم

من انقدر مشکلات داشتم و دارم و خیلی هم بزرگن مشکلاتم که خیلی ناامید بودم اما بعد اینکه حاجت گرفتم حال دلم بهتر شد اعتقاداتم محکم تر تو اینجور مشکلات سختی ها چنان تنها میشه آدم که پناهی جز خدا و اهل بیت و شهدا نداره و واقعا تنها اونا بودن که رها نکردن ... 💔

💚⚘ ممنونم من انقدر مشکلات داشتم و دارم و خیلی هم بزرگن مشکلاتم که خیلی ناامید بودم اما بعد اینکه ح ...

درک میکنم کاملا ، نمیدونم چه حکمتی بود این ساعت اومد تو این تاپیک ولی برای من نشونه بود ... 

راستی فکر میکنم جمعه ۱۱ ام  ۴۰ روز مانده به ماه محرم شروع میشه ولی چله حق شناس گفته شده ۴ شنبه شروع بشه به نظرت ایرادی داره جمعه شروع بشه ؟

عزیزم من برای کار همسرم میخام بخونم نیازه مراقبت کنه یا خودم مراقبت کنم کافیع؟

نه شما خودت مراقبت کنی کافیه ایشونم در کنار شما انجام واجباتشون حداقل داشته باشن خیلی زودتر و بهتر نتیجه میگیرین (شما یا جواد الائمه ادرکنی زیاد بگو) مثل صلوات بگو به نیت همین حاجتی که دارین .