2789
عنوان

پسرخالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 64 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای نمدونم من خابم میاد  ولی هیچی مهم تر از درست نیس تلاش کن به یه جایی برسی بعد برو سراغ این ...

چشووومممم برو ابجی بخواب گلی

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
پسر خالتو اگ دوسش داری بنظرم فعلا درس بخون چیزی نگو بعد کنکور دیگه ی کاریش بکن

نظرت عالی بود ممنون

میترسه از پس زدع شدن و ضایع شدن چون میدونه قبولش نمیکنم استوری گذاشته دست بکشید ازفک کردن به انهایی ...

خوب ببینید شما هم جواب استوریش بدید به این صورت

:شاید اشتباه میکنید

یا شاید بدرد هم نمیخورید

به هر حال اگه پسر خوبیه جواب مثبت بهش بدید

در هر صورت خودتون معطل این حرفا نسازید که از درس میفتید

مهم درستونه....

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...
خوب ببینید شما هم جواب استوریش بدید به این صورت :شاید اشتباه میکنید یا شاید بدرد هم نمیخورید ب ...

خیلی مغروره ...من معنی نگاهاش ک روم سنکینی میکنن رو نمیفهمم خیلی عصبی میشم وقتی سنگینی نگاشو حس میکنم ....خیلی هوامو داره خیلی کارایی میکنه که واسع هرکسی نمیکنه بنظرتون حسش عاشقیه یاهوس زود گذر؟!؟! چون چهارسال درگیر هست حتی داییمم اون چهارسال پیش میگفت خیلی مورد مناسبیه براتا ...اونم همش جلوم میگف مردم ازتنهایی 

چه تجربه باحالی ...ممنونم....نمیدونم چرا اما حس میکنم میخواد بیاد طرفم نمیتونع هرسری ک میاد

منتظر ابراز علاقه تو هست و میترسه ضایعش کنی جلو بقبه .اگر دوسش داری واقعا به نزدیک شدنش کمک کن و توهم قدمی بردار .تو این دوره زمونه زیاد به غریبه نمیشه اعتماد کرد فامیل بهتره. اما خب باید ببینی خود پسر خالت تو سن اوکی هست و خالت و خانوادش رو تایید میکنی که بخوای عروسش بشی .به اینا فکر کن بعد روی خوش نشون بده بهش.در غیر این صورت تا اخر هفته برگرد خونتون و انگار نه انگار.

منتظر ابراز علاقه تو هست و میترسه ضایعش کنی جلو بقبه .اگر دوسش داری واقعا به نزدیک شدنش کمک کن و توه ...

اخه میدونی اجی من حس ازدواج بس ندارم از یه جایی درگیرمنه حسش ...منم فکرای دخترونه میاد سمتم اه اه انقد حرصم درمیاد😑😑😑😑😑😑

خوب ببینید شما هم جواب استوریش بدید به این صورت :شاید اشتباه میکنید یا شاید بدرد هم نمیخورید ب ...

کلا استوریاشو ریپ نمیزنم فقط سین و حس خوبی ندارم وقتی بخوام باهاش صحبت کنم