2789
عنوان

پسرخالم

1805 بازدید | 64 پست

بچه ها پسرخالم چهارسال پیش عاشقم بوذ بعد من اصن نمیتونستم ب چشم دیگ بش نگا کنم اخه ب چشم داداش میدیدمش من امسال اومدم خونه مادربزرگم ذرس بخونم ( بگم ک این چند سال اصللللن خونه ماذربزرگم و خونشون نرفتم خونشونم راه دوره) بعد سراغ منو از دخترداییام میگیرع یا به مامانش میگ بزنگ ببین کسی اونجا هس( منظورش منم) امسال فهمید خونه مادربزرگم درس میخونم بعدش اومدن حالا اینجا😑😑😑😑😑😑بنظرتون ایا حسش عاشقیع؟ چون اون سالاهم نیومد جلو فقط تامنو میدید بلند میگف هوووووف خیلی تنهام .....الانم ک اومدع خیلی رفتارش بامن فرق داره نگاهم خیلی میکنه خسته شدم خونه خودمونم شلوغه نمیتونم برم اونجا و بگم طبقه بالا درس میخونم واسه شام وناهار قطغن باید برم پایین ...بنظرتون شما ک تجربه داشتید و ازمن چند پیرهن پاره کردید بیشتر ایا هوسه یا عشقه؟ خسته شدم ازش

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه روی خوش نشون بده شاید اومد خواستگاریت .بعضی پسرا میترسن از ضایع شدن .اما مراقبم باش چون فامیله یه دفعه ضایعت نکنه .خیلی با دقت بهش رو بده در حد یه توجه کوچیک به حرفش و هیجان زده شدن خلاصه جوری که تابلو نیاشه .

چرادخستهدشدی؟حالشو ببر،باحاله ک پسرخالهدمجرد😁😁😁😁

امروز دلم هوس چیپس و پفک کردع بود تافهمید رفت خرید .....نمیتونم خب ب چشم دیگ بش نگاه کنم شبیه داداشم میدونمش😂

امروز دلم هوس چیپس و پفک کردع بود تافهمید رفت خرید .....نمیتونم خب ب چشم دیگ بش نگاه کنم شبیه داداشم ...

داداش چیه تو این دوره زمونه .اگر پسر خوبیه خالت هم دوست داری چرا که نه .

یه روی خوش نشون بده شاید اومد خواستگاریت .بعضی پسرا میترسن از ضایع شدن .اما مراقبم باش چون فامیله یه ...

دقیقااااا خیییلی میترسع ذست رد بش بزنم و ضایع بشه بنظرت چ کنم؟

با اجازه بزرگترا ،عشق عاشقی همش چرته اگر توجه کنی بدون تمام ایندتو با دستای خودت خراب کردی پس اصلا درگیر نشو😐

خدایا هرچی به صلاحمونه همون بشه😇فقط قبلش ظرفیتشم بهمون بده🤗

اخه از بچگی بزرگ شدیم باهم کلی ام بدبخت سرمن کتک میخورد😂🥺...۶سال بزرگتزع ازم

با اجازه بزرگترا ،عشق عاشقی همش چرته اگر توجه کنی بدون تمام ایندتو با دستای خودت خراب کردی پس اصلا د ...

لایک به حرفت چیکا کنم سنگینی نگاهش از روم برهعع

یه زمانی عاشقققق پسرخاله ام بودم..با همسرم با یه عشق اهورایی ازدواج کردیم اما هر شب حتی تو بهترین لحظات زندگیم خواب پسرخالمو میبینم..خسته شدم  بخدا.اون منو نمیخاست اما من هر روز دارم ذوب میشم با این خوابا..برام دعا کنید توروخدا..

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
از کجا فهمید دلت هوس چیپس کرده

ب داییم داشتم میگفتم وااای دایی دلم هوس کرده ساعت یک شبم بود همین امروز بعد ب ثانیه نکشید لباس پوشید سوار ماشینش شد رف خرید اورد

یه زمانی عاشقققق پسرخاله ام بودم..با همسرم با یه عشق اهورایی ازدواج کردیم اما هر شب حتی تو بهترین لح ...

عزیزدلم فداتبشم الهی اروممم بشی برات صلوات فرستادم 

کاش پسرخاله منپ اون زمان که جون میدادم براش اینطود بود..

من هیچووووقت نذاشتم یه درصد بفهمه عاشقشم..سه بار خواستم بهش بگم اما زبونم قفل شد..

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .