2777
2789
عنوان

احساساتم

139 بازدید | 17 پست

کاش حداقل اینقدر باهام صمیمی نمیشدی، ی سری حرفا رو بهم نمیزدی، که الان که نیستی اون حرفات مرور شه تو ذهنمو دیوونم کنه این حسی که شاید دیگه هیچوقت این حرفارو ازت نشنوم، شاید دیگه هیچوقت باهام حرفی نزنی دیوونم میکنه...

کی؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که دوسش دارم

اوهوم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ادما توی زمانای مختلف با شرایط موجود زندگی میکنن پس تو الان این زمان توی حال زندگی میکنی گذشته رو بنداز دور،بزارش یگوشه یجای امن،و قووی تر از گذشته ادامه بده

خدایا هرچی به صلاحمونه همون بشه😇فقط قبلش ظرفیتشم بهمون بده🤗
من داشتم، اون فقط از من خوشش میومد که وقتی فهمید من بهش حس دارم اذیتم کرد و بعدم رفت

پس ولش کن خداروشکر که رفت 

راه رو باز کرد برای کسی که واقعا قراره باهاش ازدواج کنی ولی اول باید رو خودت کار کنی و قوی بشی خودتو درگیر یکت دوست داشتن یک طرفه نکنی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من داشتم، اون فقط از من خوشش میومد که وقتی فهمید من بهش حس دارم اذیتم کرد و بعدم رفت

ببخشید اینو میگم اما بنظرت این ادم ارزش دوست داشتن دوباره رو داره

خدایا هرچی به صلاحمونه همون بشه😇فقط قبلش ظرفیتشم بهمون بده🤗