2777
2789
شوهر منم نبود ک اگه اون همراهی میکرد خیلی زودتر از این حرفها ای وی اف کرده بودم... چ گریه ها ک من نک ...

امیدوارم حاجت روا باشی عزیزم،

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
من یکسال و نیمه تو ۶دماهگیم بچمو از دست دادم الان انقد از بچه میترسم یکی میگه دیگه وقتشه باز اقدام ک ...

الهییی بگردم خیلی سخته ولی حتما از تو بهشت  دعاگوته ازش بخواه قلبت اروم بشه و بتونی باز با ارامش اقدام کنی

برای مثبت شدن ای وی افم صلوات بفرستید لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ناراحت نباش ببین من محال بوده باردار بشم یعنی صفر بود امروز بیبی چکم مثبت شده شک دارم هنوز فرد ...

خداروشکر عزیزم میشه بگی مشکلت چی بوده ونذرت بگی

میشه برای مادرشدن منم صلوات بفرستین 💔💔
خداروشکر دوتا بچه داری خدا ببخشه بهت .....ولی شماها نمیتونین مارو درک کنین که چقدر سخته درمطب های نا ...

من اینارو تجربه کردم که میگم😃 تازه واسه من یکیش‌ تو ۱۲ هفته سقط شد که اون دیگه نابودم کرد😃 منم همهء اینارو تجربه کردم که میگم افسردگیِ قبل از بارداری ، درست زندگی نکردن قبل از بارداری ، لذت نبردن از زندگی ، چطوری بعداز زایمان اثرات وحشتناک خودشو نشون میده.

🖤

انشالا که حل میشه 🙏 من اعتقادم اینه که خدا باید بخواد، وقتی بخاد اینا هیچکدوم مشکل نیست واسه خدا ا ...

قربون خدا برم کاش واسه ماهم بخواد

خداروشکر عزیزم میشه بگی مشکلت چی بوده ونذرت بگی

مشکل گشا رو بزن رو گوگل میاد شرایط میتونی مثلا واسه یکسال هر ماه برداری یا هر هفته پنجشنبه ها برو حتما بخون داستانش رو هم بخون طولانیه ولی محاله جواب نگیری من سه تا معجزه ازش گرفتم که محال بوده من همسرم آزاسپرم ۱۰۰ درصد بدون بازگشته یعنی احتمال بارداری کمتر از صفر بود حتی ولی هیچ چیز غیر ممکن نیست ناباروری خانم ها که درمان میشه اما مال اقایون درمان نداره اصلا 

مشکل گشا رو بزن رو گوگل میاد شرایط میتونی مثلا واسه یکسال هر ماه برداری یا هر هفته پنجشنبه ها برو حت ...

ممنونم عزیرم ان شاءالله نی نی محکم بچسبه بهت تا ۹ماه و ذوقش بزنی