2777
2789
هیچ وقت از رحمت خدا ناامید نشو خدا بخواد ببخشه کاری ب سن نداره بزرگتر از زن حضرت زکریا نیستیم که&nbs ...

تنبلی تخمدان،شوهرمم اهل دکتر اومدن نیست

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو عوض من ، کارایی که من نمیتونم انجام بدم و انجام بده یه کم دلم شاد شه...

دلم میخواد برم‌ پارک راحت قدم بزنم ، دلم میخواد راحت لم بدم فیلم ببینم ، کتاب بخونم ، راحت برم دوش بگیرم ، هروقت دلم خواست بخوابم... هروقت دلم خواست برم بازار... دلم میخواد شاغل بشم درآمد داشته باشم..

بیخیال که باشی یهو میبینی هم به خواستت رسیدی و باردار شدی ، هم‌ این روزای عمرتو با غصه و ناراحتی سر نکردی... حداقل چندتا کار مفید انجام دادی و خوشحال میشی... روحیتو حفظ کن ، افسرده نباش که بعداز بچه‌دار شدن این افسردگی شدیدتر‌ میشه‌ها...شاد باش که فرزندت به یه مامان شاد نیاز داره... از تجربهء من استفاده کن😅 امیدوارم خیلی زود به خواستت برسی و همیشه شاد باشی

🖤

همیشه حسرت اونایی که راحت بچه دار میشن میخورم میگم ای خدا مگه ما بندت نیستیم یه گول هم تو تیم ما بزن چی میشه 

میشه برای مادرشدن منم صلوات بفرستین 💔💔
من 8 سال و نیم ازدواج کردم دوسال اول جلوگیری داشتم فقط

من یه سال اول،دیگه نشد که نشد،فردا شب سرنماز شبم دعات میکنم 

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

شوهر منم نبود ک اگه اون همراهی میکرد خیلی زودتر از این حرفها ای وی اف کرده بودم... چ گریه ها ک من نکردم تا دلش نرم شد

برای مثبت شدن ای وی افم صلوات بفرستید لطفا

[QUOTE=196831134]همیشه حسرت اونایی که راحت بچه دار میشن میخورم میگم ای خدا مگه ما بندت نیستیم یه گول هم تو تیم ما بزن ...[/QUOTمنم،ولی از موقعی که نماز شب میخونم ارامش دارم دیگه خیلی مهم نیست راضیم به رضای خدا

خودم مشکل چسبندگی داشتم ۴ساله درمطب دکترا بی نتیجه والان شوهرم مسکل دارشده

انشالا که حل میشه 🙏

من اعتقادم اینه که خدا باید بخواد، وقتی بخاد اینا هیچکدوم مشکل نیست واسه خدا اندازه یه چشم بهم زدن کار داره 

برو عوض من ، کارایی که من نمیتونم انجام بدم و انجام بده یه کم دلم شاد شه... دلم میخواد برم‌ پارک را ...

خداروشکر دوتا بچه داری خدا ببخشه بهت .....ولی شماها نمیتونین مارو درک کنین که چقدر سخته درمطب های نازایی ودکترای پول پرست نرفتی ببینی چقدر سخته و قتی میبینی پولت حروم شده و قلبت شکسته امیدی نداری خورد میشی میشکنی مچاله میشی تووخودت خیلی سخته😔😔😔

میشه برای مادرشدن منم صلوات بفرستین 💔💔
من یکسال و نیمه تو ۶دماهگیم بچمو از دست دادم الان انقد از بچه میترسم یکی میگه دیگه وقتشه باز اقدام ک ...

عزیز دلم ،برات دعا میکنم حتما،خدا ی ما خیلی بزرگه سهم ماروهم میده 

منم ۳۵ خیلی سخته نازایی شما مشکلتون چیه

عزیزم ناراحت نباش ببین من محال بوده باردار بشم یعنی صفر بود امروز بیبی چکم مثبت شده شک دارم هنوز فردا میرم ازمایش یه نذر بهت میگم بردار مشکل گشا ۱۰۰ درصد جواب میده یکی هم نذر کن به چند تا نیازمند غذا بدی