2777
2789
عنوان

قلبی که درد میکنه....💔

119 بازدید | 21 پست

شده حس کنید قلبتون شکست!؟

یعنی فقط یه نفر بتونه انجامش بده ها!

نه فقط یه بار اونم چندین بار

شده قشنگ شکستنشو حس کنید؟

😻🥳💜❤️ایشالله به حق امام رضا(ع)بشه همونی که میخوایم💜.              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من قشنگ حس کردم صدای شکستنش😔

و خیلی درد اور گفتم اشکال نداره در صورتی که تو دلم اشوب بود؛)

آره عزیزم معلومه که شده به خاطره یکی قلبمو تیکه تیکه کردم خودمو ، غرور مو زیر پتو گزاشتم اما فهمید ارزش یه قطره اشکمم نداشت ...

دیه جلوش خم نشدم تیکه های قلبمو جمع کنم از روی قلبم رد شد و اونا همون جا جاگزاشتم 

چون تو زندگیم اضافه بود😏

چقدر سختـ استـ همرنگـ جماعتـ⁦👥ــ شدنـ ، وقتی کهـ جماعتـ خودش از هزار رنگ است ...                                                                  حلال تون نمی کنم اگه توی تاپیکای عکس و دعوا تکم نکنید😁😌🥺

اره من واقعن  حسش کردم که قلبم چجوری شکست الانم ترمیم نشده  قلبی که شکسته دیر ترمیم میشه 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

آره عزیزم معلومه که شده به خاطره یکی قلبمو تیکه تیکه کردم خودمو ، غرور مو زیر پتو گزاشتم اما فهمید ا ...

بهترین کارو کردی🤷🏻‍♀️