تعریف همسرم از ندگی مشترک اینه ک زن باید کار خونه کنه ب شوهرش برسه و پول دربیاره و حتی نمیتونه از شوهرش در مورد در امد یا علاقش صحبت کنه یا مثلن مرد نباید یدونه لیوانشو خودش بشوره
بنظرت من چیکار کنم ؟ افسرده شدم همش باید نگران باشم ک اون راضی باشه ازم
چند ساله ازدواج کردین
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو داده خدایا ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍
نمیدونم منم شوهرم اوایل زندگی اصلا کمک نمیکرد ومثل شوهر شما فکر میکرد ولی الان خیلی کمک میکنه ...شاید برای شما هم درست شد
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو داده خدایا ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍