2777
2789
عنوان

شیرخشک

38 بازدید | 5 پست

بچه ها من یه پسر سه ماهه دارم کرونا گرفتم سه هفته پیشم نبود حالا شیرمو نمیخوره شیردوش برقی هم میزنم ولی داره خشک میشه فکر میکنم پسرم دیگه بهم وابسته نمیشه منم میشم مثل خاله و عمه و بقیه براش خیلی داغونم

منم بچم سه ماهشه شیر خشک میخوره امروز دکتر کفت مشکوک به کرونا هستی خیلی نگرانم شما چندروز طول کشید خ ...

من دقیقا هفده روز دکتر گفت هر چی خواستی بخور ولی من خودم تجربه بهم ثابت کرد گرمی بهتره یه چیز دیگه اگر دیابت بارداری داشتی حتما هر روز قندتو چک کن من چک نمی‌کردم حالم بد شد رفتم بیمارستان پونصد و سی و دو قندم بود دارو هم خود دکتر اگر مثبت سه بهت میده ولی بیشتر داروی معده و تقویتی هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دقیقا هفده روز دکتر گفت هر چی خواستی بخور ولی من خودم تجربه بهم ثابت کرد گرمی بهتره یه چیز دیگه ا ...

نه خداروشکر دیابت بارداری نداشتم  شما بچه پیشت بود وقتی کرونا داشتی چیا خوردی غذا

♥️پسرم خداروشکر که دارمت💜

نه خداروشکر دیابت بارداری نداشتم  شما بچه پیشت بود وقتی کرونا داشتی چیا خوردی غذا

نه پیشم نبود سر همینم شیر خودمو دیگه نمیخوره من هر چیزی میل داشتم می‌خوردم اگر گلو درد داشتی سرخ کردنی نخور ماهیچه و سوپ خیلی خوبه