2777
2789
عنوان

ریمل اسنس مشکی

677 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

خواستم یه تجربه ای رو براتون بگم

من چند وقت پیش تو همین سایت راجع به میثم عطر و خانومی و این سایتا خونده بودم خلاصه رفتم از میثم عطر یه ریمل اسنس مشکی خریدم. اولا که فرچه ریملش و رنگ قوطیش قشنگ مشخص بود فیکه بعد که استفاده کردم چشمم قرمز شد و سوزش گرفت. نو نو انداختمش دور  

قیمتشو تو سایت خود اسنس نگاه کردم قیمت اصلش 4.99 دلار بود اینجا هم به من 100 و خرده دادش. من حاضرم حتی دو برابر این قیمتو هزینه میکردم ولی اصلشو میگرفتم. ادم واسه سلامتی و پولش ارزش قائله اینکارا توهین به فهم خریداره 

اگه شما هم ازینجور تجربه ها دارین بیاین بگین

اگر جایی رو میشناسین که اصل میفروشه لطفا معرفی کنین  

من خدایی دارم که در این نزدیکیست نه در آن بالاها..

من اسنس دارم راضیم 

از قائم گرفتم 

میگن زیرش اگه فرو رفته باشه اصلِ

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تنها جایی که میدونستم اصل میده میثم عطره که داری میگی فیک داده

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
من اسنس دارم راضیم  از قائم گرفتم  میگن زیرش اگه فرو رفته باشه اصلِ

اینم زیرش فرورفتگی رو داره تو اینترنت خوندم گفت بعضی فیکا این فرورفتگی رو هم دارن رفتم تو سایت خود اسنس عکس فرچه ریمل اصلش زمین تا آسمون با اینی که من گرفتم فرق داشت

پاساژ قائم تهران؟

اره 

تو تجریش

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
تنها جایی که میدونستم اصل میده میثم عطره که داری میگی فیک داده

منم خیلی تعریفشو شنیده بودم

شاید جدیدا اینطوری شده یا شانس من یه سری جنساشو فیک آورده

چون میدونم نمایندگی بایودرماس اصولا باید جنساش خوب باشه توقع اینو نداشتم