2777
2789
عنوان

بچهای بین ۲۰ تا ۲۵ سال بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 61 پست
چه عجیبه سنش بالاس؟ بیرون برو با همکارات با تور دوچرخه سواری حیفه جوونی اگه میچسبه بهت نگو کجا میرم ...

نمیزاره.شرفم میبره میگ دیگ حق نداری پا بزاری تو خونه من

عاشق دوچرخم 

ولی ارزوشو با خودم ب گور میبرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخ من اهوازم 😟😂خدایی دوس دارم بیرون برم اما هوا واقعا گرمه ادم پشیمون میشه از بیرون اومدنش امروز ...

وای بدطووووووور گرررمههه

منم افتضاح بدگرما دیشب با مامانم بیرون بودم اصن انقدگرم بود گرمازده شدم برام یخ دربهشت گرفت یکم حالم جااومد

کجای اهوازی چندسالته 

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️
مامانا کلا با دختراشون اینجورن  مث مامان من انگار لج داره نمیتونه خوشیمو ببینه

اره.کارم میزاره برم چون کمکش میکنم تو خرج خونه

حقوق ماه قبلم دادم برنج خریدم

نمیزاره.شرفم میبره میگ دیگ حق نداری پا بزاری تو خونه من عاشق دوچرخم  ولی ارزوشو با خودم ب گور ...

نمیتونی جایی خونه بخری بری؟

چن سالشه؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
۵۰ سالشه

خیلیم زیاد نیس

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
من الان پول نمیخام.قبل رو میگم مثلا میگ تو باید نصف اجاره بدی یا اب برق رو تو بده

خب پس یکاری کن...توپول ابو گازو بده مثلا...یاحالا نصف اجاره رو بده دیگ هیچی نخر براخونه...

بعدبروبیرون کم کم..اگ گف نیاخونه وفلان بگوباشه نمیام پس ازین ب بعد پول برق یامثلااجاره م باتو...

بعدچندشب بروهتل

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️