2821
2789
عنوان

شوهر عوضیم

751 بازدید | 25 پست

امروز خیر سرم یه بار تو عمرم رفتم بیرون...براش کادو خریدم پیش همه آبرومو برد😔اومدیم بیرون بهش میگم چرا آبروی منو بردی هرچی از دهنش دراوند به خودم و خونوادم گفت😔😔از وماغم در آورد بی شخصیت حالا قیافه ام میگیره😔😔چه غلطی کنم باهاش😭😭😭😭😭میگه خیلی بهم گیر میدی خب تقصیر خودشه چند وقته اعصابم و ریخته بهم خیلی حرفای بدی بهم زد اه😭😭😭😭😭😭😭😭😭

میگه دوست ندارم بیام تو خونه 😔😔😔😔😔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حتمان یه کاری کردی اینو میگی تو هی بگو دوست دارم حرف بدم میزنه بگو دوست دارم یه مدت پوست کلفت باش مر ...

چیکارکنه نفهمیدم😂😂

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️
حتمان یه کاری کردی اینو میگی تو هی بگو دوست دارم حرف بدم میزنه بگو دوست دارم یه مدت پوست کلفت باش مر ...

لعمت به من که نمیتونم از بس تنهام  خیلی وابستم بهش بی لیاقته

لعمت به من که نمیتونم از بس تنهام  خیلی وابستم بهش بی لیاقته

نه عزیزم این حرف نزن وقتی اول ازدواجم اینجوری بود بلاخره یه عشقی بینتون بوده همون دوباره بوجود بیاردورش عوض شده مردازیادی نازمیکنن منتش نکش فقط نسبت به حرفاش بدش بی تفاوت باش حرف بدی میزنه تو بگو عاشفتم ولی منتش نکش که خودش دست بالایگیره جلوش ناراحتیت نشون نده وقتی باهات گرم حرف تودلت بزن

هیچی از کادوش خوشش نیومد زد تو ذوقم جلو همه

اح چی بی لیاقت گوشو بخوره من بودم میریدم بهش توام یکم خودتو بخواه بابا وابستگی معنا نداره وقتی اینقدر خوردت کنه جلو همه

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕
اح چی بی لیاقت گوشو بخوره من بودم میریدم بهش توام یکم خودتو بخواه بابا وابستگی معنا نداره وقتی اینقد ...

لیاقت نداره به خدا اینقدر با ذوق براش خریده بودم 😔