2777
2789
عنوان

حالم خرابه

105 بازدید | 8 پست

حال دلم 

حال روحم 

خستم 

تنهام

قلبم شکسته

دلم شکسته

فقط واسه ارامشم واسه خوب شدن همه چی زندگیم شوهرم دخترم ارامش خوشبختیم دعام کنید 

بدجور محتاجم بدجور خستم بدجور        

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
خدا به دلت آرامش و حال خوب عطا کنه

نمیدونم همش فکر میکنم خدا ولم کرده 

یا داره امتحانم میکنه ولی بسه دیگ 22 سالمه امتحانامو پس دادم خدایا دلت به حالم نمیسوزه اخه

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم همش فکر میکنم خدا ولم کرده  یا داره امتحانم میکنه ولی بسه دیگ 22 سالمه امتحانامو پس دا ...

منم از این دیروز با خدا و ائمه قهر کردم دیگه

۶ ساله روز و شب دعا کردم اما حاجتم برآورده نشده

منم از این دیروز با خدا و ائمه قهر کردم دیگه ۶ ساله روز و شب دعا کردم اما حاجتم برآورده نشده

من چیز زیادی نخواستم ازشون

ارامش و خوشبختی تو زندگی چیز زیادیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینکه شوهرم پشتم باشه زیاده؟؟؟؟؟

اینکه هرکسی به خودش اجازه نده تو زندگیم دخالت کنه زیاده؟؟؟؟؟؟

دلم نشکنه زیاده؟؟؟؟؟؟؟

باهاشون قهر نیستم ولی دیگ خستم هر چی قسمشون دادم تنهام غریبم بی کسم بی پشت و پناهم مواظبم باشم زیاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بخدا الان دارم با گریه مینویسم حالم خرابه چرا جنسم باید مونث باشه چرا واسه زن ارزش نمیذارن

چرا هرجور دلشون میخواد با زن برخورد میکنن چرا چون زنه و ضعیفه چرا اینقد بی عدالتی

من چیز زیادی نخواستم ازشون ارامش و خوشبختی تو زندگی چیز زیادیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینکه شوهرم پشتم باشه زیاد ...

انشالله خدا کمکت میکنه غصه نخور

با طرفت رفاقت کن درست میشه حتما

انشالله خدا کمکت میکنه غصه نخور با طرفت رفاقت کن درست میشه حتما

شوهرمه

چقد دیگ باهاش حرف بزنم چقد دیگ گریه کنم بگم یکم واسم احترام بذار یکم پشتم باش نذار کسی به خودش اجازه هر رفتار یا توهینی به زن و بچت رو بده

شوهرمه چقد دیگ باهاش حرف بزنم چقد دیگ گریه کنم بگم یکم واسم احترام بذار یکم پشتم باش نذار کسی به خو ...

بجای اینکه بهش بگی احترام بزار و پشتم باش 

اول از همه سعی کن با کسی کاری نداشته باشی.هرچیم بهت میگن دل نگیر.چی مهمتر از زندگی و آرامشت

بجای بگی پشتم باش بهش بگو مرسی پشتمی.ممنونم کنارمی

تشکر کن .مردا مثل یه بچه ن .فقط باید راهشو بلد باشی گلم 

بجای اینکه بهش بگی احترام بزار و پشتم باش  اول از همه سعی کن با کسی کاری نداشته باشی.هرچیم بهت ...

چقد تحمل کنم 5 سال کمه هی خندیدم هی سکوت کردم هی نشنیده نادیده گرفتم هی گفتم درست میشه 

هی بابت اخلاقایی ک نداره خوبشو گفتم تو همه چی پشتش بودم همه خوشحالیش خوشحالیم بود چقدر دیگ منم ادمم منم خستم دیگ