2777
2789

چند تا سوسک تو کابینت دیدم پنج شنبه اومدم سم کامن ب کل خونه زدم سوسک ها مردن الان دوباره باید بزنم؟ دخترخالم میگه یه روز در میون بزن ک تخم های سوسک پوک بشن ،حالا من موندم بزنم یا نه چون هنوز کابینت رو دستمال نکشیدم میترسم تاثیرش بره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما همه ظرفارو در اوردیم بعد کابینتارو با آب داغ میشستیم اونام شناور بودن روی آب 😂 

باورت نمیشه شب میشد چراغارو خاموش میکردیم بعد نیم ساعت  انگار اشپزخونمون اتوبان جاده ساو ه بود ه😂😂😂😂همچنین دور دور میکردنا ت اشپرخونه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
آخه کابینت چوبی نمیشه آب داغ ریخت ،سم استفاده نکردی

چرا اونم مصرف کردیم   یچیزیم بود شبیه گچ بود میکشیدی اونام رد میشدن میمردن

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖