2777
2789
عنوان

@نی_نی_یار_5

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 21 پست

سلام به روی ماهت عزیز دلم😊🎈

حسابیییییییی منو مدیون خودت کردیا ،بگو چه جوری برات جبران کنم خواهری🌹🌹🌹🌹😘😘😘😘😘🍭🍭🍭🍭🍭♥️♥️♥️

فدای مهربونیت بانو جان 😘😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹🌹

@عطرنرجس1400‍ 

ریپلای نشدی عزیزم🙃

@عطرنرجس1400  

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

علیک سلام عزیزدلم 😍😍

شووخیییی کردممم گلم یکم بخندی اول صبحی 😃😃😘😘

کارخاصی نکردم مهربونم😍😍

وظیفم هست چیزایی ک بلدمو ب دوستام یاد بدم  😘😘😘

ریپلای نشدی عزیزم 🙃😂😂😂

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علیک سلام عزیزدلم 😍😍 شووخیییی کردممم گلم یکم بخندی اول صبحی 😃😃😘😘  کارخاصی نکردم مهربونم ...

قربونت عزیزم از مهربونی و قلب پاکته 🌹♥️😘

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
قربونت عزیزم از مهربونی و قلب پاکته 🌹♥️😘

فدات بشم من لطف داری بهم گلمممم

خوبی ازخودته 😍😍❤❤🌹🌹⚘⚘

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
♥️♥️😘😘🌹🍃🌹

❤❤❤😍😍😍😍⚘⚘⚘⚘🌹🌹🌹🙃