2777
2789
عنوان

ایاحامله ام

902 بازدید | 120 پست

سلام عزیزان من قرص مدروکسی پرژسترون میخورم ماه پیش 10تاروکه خوردم قطع کردم بعددوروز پری شدم ولی این ماه 5روز ازقطع قرص میگذره تخمدون چپم دردداره زیردلم کمی کمرم دردمیکنه سردردم ولی نشدم احتمال بارداری هست کسی تجربه کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم ها تو رو خدا جواب من و بدین من تو شوک هستم دارم دیوونه میشم بارداری من صفر بوده احتمالش چند روز تاخیر داشتم پیش میومد درد دارم کشاله ران شک کردم بیبی زدم مثبت شد الان در همون لحظه اول دو تا خط پر رنگ 

خانم ها تو رو خدا جواب من و بدین من تو شوک هستم دارم دیوونه میشم بارداری من صفر بوده احتمالش چند روز ...

عزیزم حامله ای مبارکه 😍😍معجزه خداست خیلیا دکترناامیدشون کردنوخدامعجزه کرده

عزیزم حامله ای مبارکه 😍😍معجزه خداست خیلیا دکترناامیدشون کردنوخدامعجزه کرده

واقعا 😭😭😭 الهی تو هم باردار بشی از ته دلم واست دعا میکنم من باورم نمیشه به شوهرم بگم دیوونه میشه محال بود اینقدم کار سنگین کردم این ماه دیدم موقع کار درد دارم شانسی بیبی زدم اما بازم شک دارم 

واقعا 😭😭😭 الهی تو هم باردار بشی از ته دلم واست دعا میکنم من باورم نمیشه به شوهرم بگم دیوونه میشه ...

عزیزم کارسنگین نکن دیگه فردام برو آزمایش انشاالله که هستی بودی بیااینجابگوعزیزدلم مشتاق خبرتم😍🤩

عزیزم کارسنگین نکن دیگه فردام برو آزمایش انشاالله که هستی بودی بیااینجابگوعزیزدلم مشتاق خبرتم😍🤩

باشه حتما ولی از رفتار شوهرم ناراحت شدم واسش فرستادم امشب نیست میگه محاله حس کردم بهم شک داره 😭😭😭😭