2777
2789
عنوان

قرص روجا (ضدبارداری)و لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 61681 بازدید | 72 پست
چاق که نه اما سینه ها رو یکم بزرگ میکنه خب ...نسبت به بقیه قرصای ضد بارداری خوبه 

سلام عزیزم خوبی؟ من دوشبه قرص روجا میخورم نظراتتون خوندم نگران شدم ک ایاواقعا باعث لاغری میشه؟ چون من خودم لاغرم نمیخوام لاغرتر بشم

سلام عزیزم خوبی؟ من دوشبه قرص روجا میخورم نظراتتون خوندم نگران شدم ک ایاواقعا باعث لاغری میشه؟ چون م ...

سلام عزیزم والا منو که لاغر نکرد ....اما شما اگه نگرانید میتونید کنارش قرص زینک پلاس بخورید که اشتهاتون رو بهتر کنه ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم والا منو که لاغر نکرد ....اما شما اگه نگرانید میتونید کنارش قرص زینک پلاس بخورید که اشتها ...

سلام عزیزم من یه سوال دارم میخوام جلوگیری کنم و قرصی باشه که باعث چاقی بشه چه قرصی پیشنهاد میکنین؟

سلام عزیزم من یه سوال دارم میخوام جلوگیری کنم و قرصی باشه که باعث چاقی بشه چه قرصی پیشنهاد میکنین؟

سلام عزیزم والا من فقط قرصهای یاسمین و روکین و روجا خوردم که چاق کننده نبودن تقریبا ....اگه قرص Ldبهتون بسازه چاقتون میکنه بشرطیکه تهوع اینا نگیرین 

سلام عزیزم والا من فقط قرصهای یاسمین و روکین و روجا خوردم که چاق کننده نبودن تقریبا ....اگه قرص Ldبه ...

طریقه مصرف چطوریه 

از روز پنجم شروع کنم کی تموم میشه 

وقتی پریود میشم دیگه نخورم درسته

@muzic_fun_show در روبیکا