2777
2789
عنوان

قرص روجا (ضدبارداری)و لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 61681 بازدید | 72 پست
الان شما اشتهات خوبه گلم که ۷۹کیلویی؟ مثلا روزانه چقدر غذا میخوری؟

بله متاسفانه ..غذا سعی میکنم قبل سیر شدن دست بکشم اما ریزه خواری زیاد دارم بستنی ..شیرینی ..تخمه و ....همش در حال خوردنم تازه رژیمم دارم خیر سرم قبل عید ۸۴بودم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوففففف من به سختی چاق شده بودم خیلی سخت

نگران کمتر شدن پریودت نباش دو ماه که نخوری کل دیواره رحمت ریزش میکنه و تمیز میشه ...اما اگه قصد بارداری داری روجا بهتر از بقیه است ..میدونی که برای پلی کیستیکا لاغری معجزه میکنه ...

آره دکترم هم میگفت بهترین قرصه... بنظرت اگه مقدار غذامو بیشتر کنم بهتر میشم؟ جوری لاغر شدم که فکر ...

قرصوچند خریدین

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

ی سوال دوستان من قصد بارداری ندارم و پلی کیستیک هم نیستم برای اینکه باردار نشم این قرص روجا رو میتونم استفاده کنم و اینکه بع چه صورت استفاده کنم من طببعی جلوگیری دارم ولی همش ترس بارداری دارم قرصای دیگه هم معده دردم میاره و عصبی میشم و چاق میشم بع شدت میتونم از روجا استفاده کنم حتی لاغرم کنه مهم نیس اشتهام خوبه دو سه کیلو هم اضاف دارم لاغر بشمم بد نیس فقط میخوام بدونم قرص خوبیه برای حلوگیری از بارداری این توهم منو کشته از ک ا ن هم بدنم حساسه نمیتونم استفاده کنم 😢😢

نگران کمتر شدن پریودت نباش دو ماه که نخوری کل دیواره رحمت ریزش میکنه و تمیز میشه ...اما اگه قصد بارد ...

آره این کم بودن پریود واقعا از لحاظروحی منو بهم ریخته

منظورت اینه که دوماه روجارونخورم؟

عزیزم یک سوال دیگه اینکه من الان ۲۸تاقرص رو خوردم و پریود شدم.بسته ی بعدی رو کی باید شروع کنم؟

ی سوال دوستان من قصد بارداری ندارم و پلی کیستیک هم نیستم برای اینکه باردار نشم این قرص روجا رو میتون ...

قرص روجا واقعا کم عوارضه و بنظرم برای تو حیلی مناسب باشه باشرایطی که گفتی

از روز اول پریودت قرص شماره یک رو بخور شبی یک دونه بخور

روی خشاب قرصها شماره بندی شده هستن

اما وقتی تموم شد نمیدونم باید چیکارکنی

عزیزم شما گفتی دوماه نخورم پریودم درست میشه؟

ببین من دو سال پشت سر هم روکین میخوردم مثل روجاست ترکیباتش ..پریودمم خیلی کم بود ..وقتی دیگه نخوردم تا دو سه ماه لخته های بزرگ ازم دفع میشد قشنگ هر چی این دو سال کم بود جبران شد