2777
2789
عنوان

نامزدم میگه...

152 بازدید | 8 پست

بهم گفت دوست نداره بچه‌دار بشیم قبلا راجبش حرف زده بودم کلی رویاپردازی کردم راجب بچه خودشم باهام اسم انتخاب کرد الان میگه اونا شوخی بودن من علاقه ای به بچه ندارم

چیکارش کنم😢😢

مگه میشه 

بگو پس ازدواج کنیم انگیزت برا پول در اوردن و خونه خریدن و ...چیه 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سعی کن از خوبی های بچه و ناز بودنشون یا دلبری هاشون براش بگی...مطمئن باش نرم میشه...اما اگه بعد از اینام نشد پیش مشاور برید که خدایی نکرده بعدا کار به طلاق و اینا نکشه سر بچه...

🖤seni seviyorum🖤‌قوی بودن ملاک نیست ، شیر هم قویه ولی این گرگه که پاشو تو سیرک نمیذاره ! : )  ‌‍‏مڹٷ ۿيڄ إټىشێ  نمېٺۅڹۿ بسۋزۆنه ڿٶڼ مڼ ڂوډ جھڹمم ✌😉😹‌ کامنتام رو با کمال آرامش بخونید به جان خودم قصد دعوا و توهین ندارم؛) 

اگر برات مهمه سنگات رو وا بکن باهاش به یه نتیجه ای برسین

بعدا بری سر زندگی بدتره ها...

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..

من همیشه میگفتم‌ من بچه نمیخوام‌ بخوامم به فرزندخوندگی‌‌ میگیرم اونم فقط یکی 😂😂😂الان که سنم رفته بالاتر میدونم بچه میخوام اونم دو سه تا انقدرم سخت بچه به فرزند خوندگی میدن که خودم بیارم راحتتره 

آدما طی زمان نظرشون عوض‌ میشه

ولی حتما باهاش صحبت کن بگو من شاید الان نخوام ولی بعدا حتما میخوام

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز