2777
2789
عنوان

چادری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 59 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیز یک بار  این مطلب رو عنوان کردید  ،  کافی نبود که  تکرارش هم میکنید ؟& ...

خودم دوست دارم پست بزارم ب کسی مربوط نیست منم بهش نگفتم نپوش!نظرمو گفتم هزار بارم میگم ب کسی مربوط نیست

ختما از حضرت زهرا کمک بخاه. چادر یچیزی هست که ادم معتادش میشه.اعتیاد اوره.یکار میکنه دیگه هیج جو ...

کمک میگیرم انشالله ک چادری شم چند وقت دیگه بیام بهتون بگم برای همه عزیزان ک امید دادن بهم صلوات میفرستم 

ممنونم همچنین شماهم 

خودم دوست دارم پست بزارم ب کسی مربوط نیست منم بهش نگفتم نپوش!نظرمو گفتم هزار بارم میگم ب کسی مربوط ن ...

کمالات تونو  به رخ کشیدید !

موفق باشید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
من از راهنمایی چادر سرمیکنم یادمه بین دوستام من فقط بودم معلم مون همیشه تحسین میکرد ولی الان زمونه ف ...

علاقه رو ازش‌مطمعنم اما همین عکس العملی بقیه میترسونه منو آخه اشناهامون طوری هستن ک اگر چادر سر کنم فکر میکنم ب زور پدرو مادرم هس و کلی حرف دیگه 

چادری شدن از روی تعلقات قلبی و دلی و به شرط پیدا کردن درک درست و واقعی از فلسفه حجاب و پوشش خیلی خوب ...

من حدود شش ماهه دارم رو مخ خانواده م راه میرم خیلی هم دوست دارم چادرو اما میترسم از حرفهای پشت سرم ممنون ک راهنمایی کردین در پناه خدا باشید 

من حدود شش ماهه دارم رو مخ خانواده م راه میرم خیلی هم دوست دارم چادرو اما میترسم از حرفهای پشت ...

ان شاالله که تواین راه ثابت قدم و موفق باشید 

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

کاری را که دوست داری حتما انجام بده و احتیاجی نیست کسی را راضی کنی . وقتی چادر بخری و سرت کنی بقیه به مرور قبول می کنن. مهم نظر خودته. حتی اگه مطمئن هم نیستی که همیشه چادر سرت می کنی و به خاطر سن کمت که ممکنه بعداً نظرت عوض بشه باز هم اشکالی نداره چون آدم تا کاری را شروع نکنه و امتحان نکنه نمی تونه مطمئن بشه که می تونه انجامش بده یا نه. 

بله عالیه خیلی سخته ؟یعنی برای شما سخت. بود نظرات بقیه؟ ممنونم هم چنین شما 

نه سخت نیست من دانشجویی سرمیکنم که راحت تربشه کنترلش کردتاخاکی نشه

الان هم که انواع مدل های چادرآمده وچادرسرکردن راراحت ترکرده.

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )