2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسلامتی مبارکه. مشکل تنفسی نداری؟؟من بینیم خیلی بزرگه . عقابی هست. از نیم رخ داغونه از روبرو عالی. م ...

مرسی عزیزم..نه خدا رو شکر..منم از روبرو مشکلی نداشتم نیم رخمو دوس نداشتم و یه کوچولو انحراف داشتم..طبیعی عمل کردم و در حد رفع نواقص..

طبیعی. صورت کشیده  دارم با دماغ عقابی  فانتزی بخوامم نمیشه🤣🤣

آره کار خوبی میکنی چون عقابی هست تغییرت خیلی به چشم میاد..طبیعی هم ریسکش کمتره هم کمتر به ترمیم و روتوش نیاز پیدا میکنه..چیه سن آدم بالا بره یه دماغ ریز رو صورتش باشه..

مرسی عزیزم..نه خدا رو شکر..منم از روبرو مشکلی نداشتم نیم رخمو دوس نداشتم و یه کوچولو انحراف داشتم..ط ...

دعا کن پشیمون نشم . اینقد بدم میاد بعضیا بینی شون ‌بعد عمل کوتاه میشه اما پهنیش هنوز پهنه. حالت مثلث. یا مثلا همین بازیگره دانیال حکیمی عمل کرده یجوری شده اصلا چالب نیست. دختر عمه ی منم عمل کرده قبلیه خودش بخدا دماغ عقابه عقابی اما دلنشین تر بود چهره ش الان یجوری شده.

دعا کن پشیمون نشم . اینقد بدم میاد بعضیا بینی شون ‌بعد عمل کوتاه میشه اما پهنیش هنوز پهنه. حالت مثلث ...

نگران نباش ..هر چی بشه از دماغ اول خودت قطعا بهتر می‌شه چون طبیعی هم میخوای عمل کنی پس به صورتت میاد..

من چند نفرو دیدم که طبیعی عمل کردن ولی میگفتن تغییر خاصی نکردن منم گفتم مث اونا نشم با این همه هزینه و عذاب کشیدن..بخاطر همین روز عمل به دکترم گفتم طبیعی میخوام ولی اینطوری هم نباشه که اصلا تغییر نکنم.تو هم بگو و اگه قوس کوچولو هم میخوای بهش بگو و نظر خودشم بپرس که بهت میاد یا نه.

خب عزیزم نتیجه عملتون چی شد؟چون منم دقیقا میخام همین حرفو بگم ب دکترم

آره حتما روی تغییر تاکید کن ..نیم رخم که خیلی خوبه و راضی هستم با اینکه ورم داره..از روبرو هنوز مشخص نیس چون چسب داره ولی نوکشو یه کم بالا برده چون گفت پایین میاد و اینم خوبه..فقط یه کم پره ها و نوک بینی ورمش خیلیه که چون بیست روزه عمل کردم باید صبر کنم نتیجشو ببینم چون بینی خودم از روبرو پهن نبود و الان با ورم پهنیش بیشتره.