پیشیار مدیر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 3276 عنوان شپش🥶 | مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 17 پست دوستان یه تایپیک قبل زدمدختر ۳ سالم شپش گرفته از دختر عمشحالا اونو پیگیر بودم رو به بهبود خودم سرم میخارهکمک کنید لطفا هر راه کاری دارین بگینهرکی سرمو میبینه میگه هیچی نیس ولی خودم حس میکنم دارم 1400/04/07 | 19:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشیار مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 3276 خودتم این کارو کن عزیزم و موهاتو اتو بکش تخماش پودر میشه شامپو هم بزنی شپش ها میمیرن موفق باش ... ممنون
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50379 نمیدونم شاید موهام خیلی پره.مامانم چشماش خوب نمیبینه.خیلی نگرانم تاید بزنی سر میشن اگ چیزیم باشه اگ تاید بزنی میان بیرونااا چون میسوزنن بخاطر اون میگم از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖