2777
2789
عنوان

با پسر برم پارک؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2707 بازدید | 141 پست

رل؟یا رفیق معمولی؟

آقا امام رضا..میدونم خیلی گناهکار بودم،میدونم گناهام بزرگ بود..ولی تو که از دلم خبر داری!میدونی دیگه توبه کردم..میدونی که دیگه سمت اون گناها نمیرم آقا..به خودت توسل کردم...واسطه شو و از خدا بخواه آرزومو براورده کنه...قول میدم هروقت بهش رسیدم هرسال بیام پابوست آقا...ضامن آهو شدی ضامن منم شو:)به خودت قسم ایندفعه ناامیدت نمیکنم..تو که یبار به خدا گفتی و حاجتمو داد..میدونم اونموقع اشتباه کردم ولی ببخش!ببخش و هرجوری شده منو به آرزوم برسون...سلامتی روزیکه دستشو بگیرم بیایم حرم پابوست و از شادی گریه کنم بگم اقا ممنونم ازت..بگم آقا این همونیه که میخواستم..ممنون که صدامو شنیدی آقا جان...ممنون ک بخشیدیم..آقاجان دیگه مال خودم شده..داشتنشو مدیون توعم آقا جان....دارم به امید رسیدن چنین روزی زندگی میکنم پس ب خدا بگو زودتر آقا....دوست دارم آقا جان...دوست جونیم اگه میشه یه صلوات برای حاجت منم بفرست که خیلی نیاز دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما متاهلی و اون دوستت پسره؟؟؟

من فکر کردم نوشته با پسرم برم پارک

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   
با دوس پسرت و بچه ات باهم برین گردش؟؟؟؟🤐🤐

کجا گفته بچه ش 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

شما متاهلی و اون دوستت پسره؟؟؟

منم اول با پسرم خودنم ولی با پسر نوشته و متاهل نیس انگار

در دنیایی که میتونی خیلیا باشی،خودت باش😉خوشحالی،یعنی اینکه جای انگشت خدا رو لپت باشه😝مَـטּ ؛ مُقَصِر تَریـטּ مُقَصِر اِشتِبآهآتِ زندِگیِ مَـטּ ” هَستَم ,, [!] ×🦋

متاهلی

با پسرای همکلاسیت میری قرار؟

عجب-بابا-عجب#  

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
استرست زیادیه  ولی خب اگ نمیخوای رابطه جدی ای شکل بگیره  زیاد صمیمی شدن با همدانشگاهی پس ...

آره من اینو قبول دارم . تو فضای دانشگاه خیلی جالب نیست .پسرا هم جو گیرن اگه یه روز با یکی برن بیرون میگن من این دختر رو کردم

کاربری دست دو نفره.