الناز۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 1740 عنوان سگ شیتزو کراس 267 بازدید | 5 پست سلام میخوام بخرم هر کی داره بیاد راجبش توضیح بده ازشم عکس بفرسته کلا راجب سگ شیتزو کراس 1400/04/07 | 17:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیشونم عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 7146 برای تجربه اول از نکهداری سگ سگ کراس رو پیشنهاد نمیکنمشیتزو اصیل کزینه بهتریهالبته اگه کراس گرفتی باید دقت کنی کراسش وچیهمن خودم کراس شیتزو و مالتیز رو خیلی دوست دارمچون هردو خیلی مطیع باهوش تربیت پذیر پفادار و خوش اخلاق هستن توصیه میکنم سگ ماده بگیری بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷
بیشونم عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 7146 من خودمو واسه سگ ها میکشتمدوسال درباره نگهداری و تربیت تحقیق کردمولی دوروز تحمل نکردم چون ویزی که مطالعه میکنید با چیزی که تجربه میکنید خیلی فرق دارهتربیت سگ صرفا یاد دادن فرامین نیستباید بلد باشی تو هر موقعیت چطور باهاش رفتار کنی بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷