من پسر 5 ساله دارم وضع زندگیم هم معمولیه 26 سالمه جاریم میگن بچه دارشو تا دیر نشده بچت تنهاست نمیدونم اگر با داربشم چجوری میشه استرس دارم همسرم یه بار میگه دختر میخوام یه بار میگه بچه چیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من آزمایش های قبل بارداری رو هم دادم مشکل خاصی نداشتم
من ک ۹ماهه برا دومی اقدامم درصورتیکه دخترمو ماه اول باردار شدم خیلی با برنامه اومدم جلو ک دخترم ۵ساله شد اقدام کنم ک تا مدرسش دومی از اب و گل دربیاد ولی هنوز نشده😭
تو هم اگ دومی رو میخوای اقدام کن معلوم نیست ساید زود باردار شی شایدم مثل من ......
از نظر مالی شکرخدا مشکلی نداریم ولی همین یکی رو بتونیم تربیت و در آینده خشنود باشه بسه
بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست
بچه دوم از توافق بین خانم اقا بدنیامیاد ببین خوبه ب دنیا بیار یادت بیار ببین سربچه اول کمک حالت بود یادست تنها بزرگ کردی محدودیتاش ک تازه داره دست پات بازمیشه ولی بزار۳۰سالت بشه اقدام کن یکی دوسالم راحت نفس بکش نیومدیم ک این یکی ازشیربازکنیم پوشک بگیریم بعدش دومی رو ازاول شروع کنیم