2777
2789
عنوان

بچه دوم خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 31 پست

تصمیم با خودته

نظر ما ب دردت نمیخوره

چون شرایط هر کدوممون ی جوره و ما با توجه ب شرایط خودمون تصمیم میگیریم

اگه حرفی زدم ک باعث شد ناراحت بشین حتما" بفرمایین ک ازتون عذرخواهی کنم...🌸حالِ دلتووووون خوش❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر وضع مالیتون خوبه و شوهرتم ادم خوب و سالمی هست بیار ولی نه بخاطر حرف جاریت اخه به اون چه

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
من آزمایش های قبل بارداری رو هم دادم مشکل خاصی نداشتم 

من ک ۹ماهه برا دومی اقدامم درصورتیکه دخترمو ماه اول باردار شدم خیلی با برنامه اومدم جلو ک دخترم ۵ساله شد اقدام کنم ک تا مدرسش دومی از اب و گل دربیاد ولی هنوز نشده😭

تو هم اگ دومی رو میخوای اقدام کن معلوم نیست ساید زود باردار شی شایدم مثل من ......

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
اتفاقا بچه ها همشون مخالف حرف تو هستن چه الآن چه وقتی بزرگ بشن.هوو رو تو این مورد ذهن امثال شما ساخت ...

عقل سلیم حکم‌میکنه فرزند کمتر زندکی بهتر

مخصوصا تو ایران با این شرایط اقتصادی

من‌وقتی میتونم همه ثروت و عشقمو تقدیم یه بچه کنم چرا باید تقسیمش کنم

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

از نظر مالی شکرخدا مشکلی نداریم ولی همین یکی رو بتونیم تربیت و در آینده خشنود باشه بسه 

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست 

بچه دوم از توافق بین خانم اقا بدنیامیاد ببین خوبه ب دنیا بیار یادت بیار ببین سربچه اول کمک حالت بود یادست تنها بزرگ کردی محدودیتاش ک تازه داره دست پات بازمیشه ولی بزار۳۰سالت بشه اقدام کن یکی دوسالم راحت نفس بکش نیومدیم ک این یکی ازشیربازکنیم پوشک بگیریم بعدش دومی رو ازاول شروع کنیم

بچه دوم از توافق بین خانم اقا بدنیامیاد ببین خوبه ب دنیا بیار یادت بیار ببین سربچه اول کمک حالت بود ...

الان سر این خیلی اذیت میشم خیلی لوس شده و بهونه گیر هست بچم

برای شادی روح مادر نازنینم یه صلوات بفرستین😘😘
عقل سلیم حکم‌میکنه فرزند کمتر زندکی بهتر مخصوصا تو ایران با این شرایط اقتصادی من‌وقتی میتونم همه ث ...

اینو عقل سلیم حکم نمیکنه اینو یکی یه زمانی برای خودش حکم کرد ذهن مردمو منحرف کرد

عقل سلیم میگه خواهربرادر بیشتر فروند از نظر روانی و اجتماعی سالم تر

فرزند بیشتر بچه های شادتر 

فرزند بیشتر مسئولیت پذیری بچه ها بیشتر

درست# _بیندیشیم

اینو عقل سلیم حکم نمیکنه اینو یکی یه زمانی برای خودش حکم کرد ذهن مردمو منحرف کرد عقل سلیم میگه خواه ...

خرج زندگی بچه های مردمو رو تو میدی

شغل و ازدواج و مسکن و ماشین اون بچه ها رو تو تامین میکنی

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
الان سر این خیلی اذیت میشم خیلی لوس شده و بهونه گیر هست بچم

عزیزم فکر نکن دومی بیاد اون ب مراتب بهترمیشه ها ی چیزی هم بدتر وعنق ترمیشه خودت بی خواب مسولیت کوچکه هم صددرصدباتوس بزار یکم از اب گل دربیاد

خرج زندگی بچه های مردمو رو تو میدی شغل و ازدواج و مسکن و ماشین اون بچه ها رو تو تامین میکنی

نه ولی بچه با وضع مالی متوسط یا حتی رو به پایین بزرگ بشه بهتر از بچه تنها و افسرده و پرخاشگر و هزار درد دیگه س

عزیزم فکر نکن دومی بیاد اون ب مراتب بهترمیشه ها ی چیزی هم بدتر وعنق ترمیشه خودت بی خواب مسولیت کوچکه ...

خب وقتی تنها هم هستن عقده ای میشن

برای شادی روح مادر نازنینم یه صلوات بفرستین😘😘